Nevolje u raju: Žena Kanjea Vesta, Bjanka Senzori uslikana tužna i snuždenog pogleda, šuška se da je krah braka blizu

Olja Jelić Vesti 15.03.2024 13:53 1

Suprugu Kanje Vesta uhvatili su paparaci u noćnim satima dok je ulazila u hotel Bel-Air u Kaliforniji

Bjanka Senzori

Profimedia

Suprugu Kanje Vesta uhvatili su paparaci u noćnim satima dok je ulazila u hotel Bel-Air u Kaliforniji. Iako Bjanka Senzori inače preferira drugačija, otvorenija izdanja, ovoga puta nosila je crni dugi kaput koji, na iznenađenje, nije otkrivao ništa sporno, a hodala je prekrštenih ruku i spuštenog, pomalo namrgođenog pogleda u pod.

Strani mediji tvrde da je 29-godišnjakinja izgledala uznemireno, a počele su i glasine o tome kako je njen brak sa kontroverznim reperom došao do samog kraja, piše The Sun.

Poznato je kako je svojoj supruzi, navodno zbog zaštite, zabranio korišćenje društvenih mreža, a nedavno su procurila i ostala pravila koja Bjanka trpi i sluša.

"Ona snažna Bjanka kao da je opet nestala. Ona nosi ono što on želi, ide gde on želi i radi što on želi jer zapravo nema drugog izbora. Od njegove dizajnerke postala je njegova supruga, što, nažalost, nije plaćena pozicija. Ona je zarobljena u tom odnosu", otkrio je izvor blizak paru za Daily Mail.

izvor je objasnio i da je KanJe supruzi zabranio da govori u javnosti i da oblači što želi. Osim zabrana, Bjanka ima i svojih obaveza - mora da jede tačno precizirane namirnice i da vežba, iako Kanje ne vežba nikad.

Njih dvoje venčali su se u decembru 2022. godine, nakon što se reper razveo od bivše supruge Kim Kardašijan.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Mikeli
15.03.2024 22:03

Kome treba ovakva žena.nepristojno oblačenje.cirkus od žene.