Pojeo je blam: ,,Tračara" je ismejala nestanak princeze Kejt Midlton, a onda uputila javno izvinjenje

Vesti 28.03.2024 12:09 0

Naravno, nakon Kejtinog tužnog priznanja, mnogi onlajn šaljivci bili su primorani da se pokriju po ušima uključujući i majku četvoro dece Blejk

Kejt

Printscreen/Instagram/princeandprincessofwales/Shutterstock

Blejk Lajvli se izvinila nakon što je ismejala ,,nestanak" Kejt Midlton prošle nedelje.

Od tada je princeza od Velsa otkrila da se trenutno leči od raka, objavila je vest u saopštenju u petak, 22. marta.

Tokom poslednjih nekoliko meseci, internet je bio pun teorija zavere o tome gde se nalazi majka troje dece, nakon što se nije pojavila u javnosti od kada je u januaru bila podvrgnuta operaciji abdomena.

Nakon samopriznatog neuspeha prilikom uređivanja fotografije od strane princeze Kejt, i pošto je princ Vilijam samostalno vodio nekoliko kraljevskih poseta, teorije o njenom blagostanju nastavile su da rastu do apsurda.

Toliko da su čak i neke zvezde ismevale princezino prethodno odsustvo.

Među onima koji su se šalili prošle nedelje bili su Kim Kardašijan – koja je na Instagramu napisala „Na putu da nađem Kejt“ – i zvezda serije ,,Tračara" Blejk Lajvli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Promovišući svoju najnoviju liniju proizvoda za svoje brendove pića, ,,Betty Buzz" i ,,Betty Booze", Blejk je objavila očigledno manipulisanu sliku kampanje.

Na slici, palac glumca je dramatično uvećan, a limun je leteo na njeno lice.

Njena glava je fotošopirana na iskrivljenom telu, a cigle su bile savijene na tlu.

Blejk je opisala sada izbrisanu sliku, koju je postavila za njenih 44 miliona pratilaca, sa: „Tako sam uzbuđena što ću podeliti ovu novu fotografiju koju sam danas snimila da najavim naša 4 nova @bettybuzz & @bettybooze proizvoda.

,,Sada znate zašto sam nestala."

U to vreme, korisnici Instagrama zasuli su glumicu kritikama i govoreći da je ,,šala" bila neukusna.

Jedan je napisao: „Uvek sam bio obožavalac, ali ova 'šala' je tako razočaravajuća."

Drugi je dodao: ,,Tako razočaran. Zamislite da ste to bili vi, da se oporavljate od operacije kod kuće i da vam se ljudi rugaju."

Treći se oglasio: „Stvarno mi se sviđaš Blejk, ali ovo je odvratno. Neću više podržavati ni tebe ni tvoj brend.“

„Moj medicinski tim je stoga savetovao da treba da se podvrgnem kursu preventivne hemoterapije i sada sam u ranoj fazi tog lečenja“, rekla je ona.

„Ovo je, naravno, bio veliki šok, a Vilijam i ja smo činili sve što smo mogli da ovo procesuiramo i vodimo privatno zbog naše mlade porodice.

„Kao što možete da zamislite, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započeo lečenje.

 

 

„Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luju na način koji im odgovara i uverili da ću biti dobro.

Naravno, nakon Kejtinog tužnog priznanja, mnogi onlajn šaljivci bili su primorani da se pokriju po ušima uključujući i majku četvoro dece Blejk, prenosi Tyla.

Blejk

Printscreen/Instagram/blakelively

 

Na Instagramu se izvinila zbog svoje ,,šale", rekavši svojim pratiocima: „Sigurna sam da danas nikog nije briga, ali osećam da moram ovo da priznam.

„Napisala sam glupu objavu oko „neuspeha sa fotošopom“, i o, čoveče, zbog te objave se danas osećam osramoćeno. Žao mi je. Šaljem ljubav i dobre želje svima, uvek.“  

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading