Zbog Srpkinje promenio veru: Holivudski glumac se zbog Sandre odrekao porodice i slavi pravoslavni Uskrs

Vesti 05.05.2024 15:31 0

Slavni glumac je prešao u pravoslavnu veru nakon vemčanja sa Sandrom Blažić, manekenkom sprskog porekla.

kristijan bejl

Printscreen/Instagram

Sandra je dete srpskih emigranata koji su šezdesetih godina otišli u Ameriku. Strani mediji su brujali o tome da su se majka i sestra Kristijana Bejla protivile toj vezi, ali glumac nije odustao od ljubavi. Kako pišu strani mediji, on se čak odrekao majke i sestre zbog toga.

Sa Sandrom je u braku 23 godine. Dok je nije upoznao, holivudski glumac bio je uveren da se nikada neće oženiti. Ali, Sandra mu je vratila veru u ljubav.

Nije želeo da se ženi

Sandra Sibi Blažić je bivša manekenka srpskih korena, čija je porodica krajem 60-ih godina iz Beograda emigrirala u Ameriku. Rodila se u Čikagu 1970. godine i diplomirala je menadžment. Kristijan Bejl je rođen u Velsu, gde je proveo detinjstvo s roditeljima i sestrama. Roditelji su mu se razveli 1991. godine. Otac je želeo da Kristijan ostvari holivudsku karijeru i nakon razvoda ga poveo u Los Anđeles, a bivšu suprugu i dve ćerke ostavio u Velsu. Zbog oca, koji je bio popriličan manipulator, Kristijan se od majke i sestara u potpunosti otuđio. Ta porodična priča poljuljala mu je veru u ljubav i brak, pa je svojevremeno izjavio: “Nikada nisam planirao da se oženim. Svi u mojoj porodici su razvedeni, zato nisam imao dobro mišljenje o braku.”

 

 

Slavi pravoslavni Uskrs

Sve se promenilo kada je upoznao Sandru. U Holivudu mu je mentorka bila glumica Vinona Rajder, koja mu je pomogla da dobije ulogu u filmu “Male žene” 1994. godine, u kojem je Vinona imala glavnu ulogu. Krajem devedesetih na žurci koju je organizovala Vinona, upoznao je njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić. Postali su nerazdvojni, a 2000. godine su se venčali u Las Vegasu. Imaju ćerku Emelin i sina Džozefa.

I dok sa svojom porodicom nema gotovo nikakve kontakte, za porodicu svoje supruge je izuzetno vezan. Kažu da je upravo uz nju i njene roditelje shvatio šta porodica zapravo znači. Tako insistira na tome da njihova deca nauče srpski jezik, a svakog Uskrsa zajedno odlaze u crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading