Gde je Rijana? Pevačica otkrila zašto nije prisustvovala Met Gali, fanovi su bili u šoku

Vesti 08.05.2024 17:07 0

Nakon što se nije pojavila ove godine, jedan korisnik je prokomentarisao: „Met Gala ne može da se završi. Gde je Rijana?“

Rijana

EPA

Iako je na Met Gali bilo moćnih pojava od strane Zendaje, Mone Patel, Eme Čemberlen, Dženifer Lopez i Tajle, nije bilo nekih imena kojima smo se radovali.

To uključuje Blejk Lajvli, koja ispoštuje događaj svake godine, i Kejti Peri, premda je na kraju postala viralna jer je neko prevario internet sa AI slikom nje u raskošnoj haljini na Met Gali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Fanovi su bili posebno razočarani što nisu videli Rijanu na crvenom tepihu.

Nakon što se nije pojavila ove godine, jedan korisnik je prokomentarisao: „Met Gala ne može da se završi. Gde je Rijana?“

Sinoć su počeli da kruže izveštaji da je Rijana otkazala u poslednjem trenutku zato što je bila bolesna, a People je izvestio da ona boluje od gripa.

Rijana se zapravo osvrnula na svoje prisustvo u nedavnom intervjuu za E! News:

 

@enews 🔗 Link in bio: #Rihanna might just be coming to the #MetGala for dinner this year, but we know she's still going to eat down with her look. 🔥@Francesca Amiker ♬ original sound - E! News

 

Ona je rekla: „Dolazim kao gost ove godine. Dolazim na večeru."

Da li to znači da nikada nije ni nameravala da se pojavi na crvenom tepihu?

Čak i tako, kada su je pitali šta planira da obuče, priznala je da će izabrati mnogo opušteniji izgled od onoga na koji su fanovi navikli.

Rijana

Profimedia

 

,,Stvarno će biti opuštena", rekla je o svojoj odeći za predstojeći bal. ,,Znam da mislite da lažem, ali biće opuštena."

Iako nije htela da kaže za koju boju bi se opredelila, majka dvoje dece, koja deli sinove RZA-u (23 m.), i Rajota, (8 m.), sa partnerom ASAP Rokijem, je ponudila objašnjenje za jednostavniji izgled.

„Ja sam mama“, rekla je zvezda. 

,,Nemam vremena za to." 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading