10:18 Ispovesti Svi PRIJATELJI su BESNI na njega: Zbog njegove glupe ŠALE žena se srušila na POD i počela da PLAČE
19:02 Ispovesti "Predlagali mi ABORTUS u 7. mesecu trudnoće": Rodila je dete sa 13. godina iako su SVI bili protiv toga osim jedne OSOBE
15:19 Ispovesti Vlasnica PSA porukama RAZBESNELA sve RODITELJE: "I moj SIN ide u vrtić, a ja nemam pravo na SLOBODNE DANE"
13:52 Porodica Da li je ovo NAJGORE ime za DETE? Slučajno je ĆERKU nazvala po TESTENINI, a sada se brine da će je svi u školi ZADIRKIVATI
11:13 Porodica "Ne smem nikome da kažem": Ćerka (6) joj je UMRLA pre godinu dana, a da bi podnela JEZIVU bol, svako veče radi ISTU stvar
09:41 Ispovesti Kakva ŽENA, kraljica: Verenik je ostavio DAN pre SVADBE, a ona je prodala KUĆU i prsten i iz osvete NOVAC ovako potrošila
16:02 Zdravlje Mislila sam da je moja TAČKA na oku samo MRLJA: Da nije bilo USPOMENE sa FEJSBUKA koja me je UPLAŠILA sada ne bih bila ŽIVA
15:28 Poznati "Bilo je jako TEŠKO, ali je moj brod otplovio": Dženifer Aniston PRVI put progovorila o NAJBOLNIJOJ temi i stala na kraj TRAČEVIMA
12:37 Ispovesti Znate li šta je "gousting" koji vas strefi k'o GROM iz vedra neba? "Meni se desilo za vikend, nije bilo NIKAKVIH NAZNAKA"
12:15 Porodica "Prolila sam milion suza, ali je vredelo": Branislava godinama nije mogla da ZATRUDNI, a sada ima MILICU
08:00 Ispovesti Bivša učesnica Top modela bila je žrtva "pilule za silovanje": Pokušala sam da izađem iz taksija, ali nisam mogla
13:47 Dom i saveti Čudo iz lonca: Selma Hajek ovu supu jede svaki dan, a nekada je bila sirotinjsko jelo
13:18 Zdravlje Ovo stvara hemoroide: Anketa došla do zapanjujućih rezultata, više od 10 minuta već dovodi do problema
12:19 Poznati Volele su se kao sestre, a sada se mrze: Američki mediji bruje o krahu velikog prijateljstva!
11:49 Dom i saveti Egzotična lepotica sa Madagaskara: Sada je vreme za sadnju najlepšeg prolećnog cveta
11:18 Poznati Fatalna Rumunka im pomrsila sve konce: Glumica mislila da je našla čoveka svojih snova, a onda se desio sunovrat