Super EFIKASNA DIJETA postala je apsolutni HIT: Režim ishrane takav da za samo SEDAM dana izgubite ŠEST kilograma

Vesti 14.04.2022 10:58 0

Svi mi želimo magičnu formulu za gubitak kilograma, ipak jedina efikasnost je u ispravnom režimu ishrane

Mršavljenje

Shutterstock

Iako je ovaj režim ishrane jednoličan, ali daje odlične rezultate pre gubitkom kilaže. Nećete osetiti da ste gladni, varaćete vaš organizam i biti siti uvek.

Jedinstveni režim ishrane osmislila je nutricioniskinja Ana Johanson koja kaže i tvrdi da se redosled mora striktno poštovati ili efekta neće biti.

Važno je da se tačno pridržavate rasporeda unošenja namirnica po šemi: proteini - ugljeni hidrati, jer u tome je pola uspeha dijete.

Ovih dana morate da izbegavate šećer u toptunosti, možđete koristiti od pića samo zeleni čaj ili vodu. 

Prvi dan: Riba

Prvi dan dijete mora da bude obogaćen polinezasićenih masnih kiselina i omega-3. Malo kalorija i previše belančevina, idealna je za dijetalne dane. Možete je bariti, kuvati ili peći, prosto na vama je u kakvi će oblicima biti. Bitno je da samo taj prvi dan samo riba bude na jelovniku. 

Drugi dan: Povrće

U toku druogog dana veoma je bitno da je samo kuvano povrće u pitanju. Biće teško i bićete gladni jer energija koju dobijate iz povrća nije doboljna, a vaš organizam će uzimati masnoću iz rezervi. Upotrebi soli, ulja i začina je dozvoljeno. 

Super EFIKASNA DIJETA postala je apsolutni HIT: Režim ishrane takav da za samo SEDAM dana izgubite ŠEST kilograma

Printscreen/Instagram

 

Treći dan: Piletina

Piletina će vam obezbediti neophodne proteine. Osećajujući nedostatak ugljenih hidrata, organizam će primati energiju iz masnih ćelija u organizmu, što će rezultirati mršavljenjem. Najbolje je jesti pileća prsa bez kožice i pileću supu.

Četvrti dan: Žitarice

Žitarice sadrže složene ugljene hidrate koje želudac veoma sporo vari. Dozvoljene su sve vrste žitarica pa čak i kvasac. Tako da možete da napravite hleb u pomoć ovih sastojaka

Peti dan: Sir

Predhodnih dana može se reći da se telo iscrpelo zbog uzimanja vaših rezervi, pa j tako danas bitno da uzmete sir i popunite ih. Ipak, birajte sir sa malo masnoće. 

Šesti dan: Voće 

Tokom ovog dana jedite samo voće. Vaše telo će dobiti ogromnu dozu energije. Takođe su dozvoljeni sokovi ali bez šećera. 

 

Komentari (0)
Loading