Želja da liči na lika iz crtaća je umalo koštala ŽIVOTA: Zadobila je oštećenje MOZGA nakon operacije pa sve UPOZORILA!

Vesti 03.05.2023 15:30 0

Njena opsesija plastičnim operacijama je došla do kraja

Želja da liči na lika iz crtaća je umalo koštala ŽIVOTA: Zadobila je oštećenje MOZGA nakon operacije pa sve UPOZORILA!

Printscreen/Instagram

Šveđanka po imenu Piksi Foks, platila je 80.000 evra za plastičnu operaciju, koja joj je draštično promenila lični opis, a sve zarad želje da se pretvori u "lika iz crtaća". 

Foks je, između ostalog, izvadila šest rebara kako bi izgledala poput Džesike Rebit i Trnove Ružice, od kojih je crpela inspiraciju.

Ova 32-godišnjakinja iz Švedske podvrgnula se zahvatima operacije grudi, uklanjanja rebara i rekonstrukcije lica. Zbog ekstremnih promena izgledala je kao živi crtani.

Ipak, sve se promenilo kada su operacije krenule da se komplikuju zajedno sa njenim oporavkom posle njih. 

Tada je napokon odlučila da stane i posveti se svom zdravlju i oporavku. 

- Hvala vam na strpljenju. Oporavljam se od komplikacija tokom operacije. Provodila sam vreme sa porodicom i nekoliko prijatelja koji su mi bili od velike pomoći tokom ovog procesa. Bila sam poznata po plastičnim operacijama, reklamirala sam lekare i zahvate koje su radili na meni - rekla je.

Sada piše, kaže, ovaj post jer vidi da druge devojke reklamiraju doktora koji joj je skoro okončao život.

- Živim kod kuće sa svojom porodicom u Švedskoj, oporavljam se od oštećenja mozga koji sam dobila nakon operacije kod ovog lekara. Uništio je živote toliko ljudi. Čak i okončao ljudski život. Ne preuzima odgovornost za to. Čak me i blokirao na društvenim mrežama. Naravno, to je ono što on radi kada stvari krenu po zlu. Nisam ja prva. Ovaj post pišem samo kao upozorenje drugima. Ne verujte ovom lekaru - dodaje Foks.

Srećna je što je još živa, nakon što je više od nedelju dana bila u komi.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading