Smršala 20 kilograma bez dijete: Tajna savršene linije Opre Vinfri je u "čarobnoj supi", imamo i recept!

Vesti 08.11.2023 12:02 0

Ona je odlučila da problem saseče u korenu i promeni životne navike...

Opra Vinfri

Profimedia

Slavna voditeljka Opra Vinfri godinama je jedno od najpoznatijih lica širom sveta. Uprkos tome što je stalno pred budnim okom kamere, Opra se često bori sa viškom kilograma.

Ona tu svoju borbu ne krije, već je često svoje iskustvo zna da podeli javno, zbog čega je obožavaju milioni žena širom sveta. Njoj nije problem da ispriča sve o borbi sa viškom kilograma, koji su se u njenom slučaju često iznova i iznova vraćali.

Ona je odlučila da problem saseče u korenu i promeni životne navike, počne da se zdravo hrani i redovno se bavi fizičkom aktivnošću.

Opra Vinfri

Foto: AP

 

Tek tada se njeno telo u pravom smislu reči transformisalo, a poznata voditeljka je ubrzo nakon toga odlučila i da izda knjigu recepata u kojoj su mogli da se pronađu recepti za brojna zdrava jela koja ona i danas priprema.

Iako je kuvar prepun ukusnih i zdravih recepata, čini se da je najveću pažnju publike i čitalaca privukla supa za mršavljenje, kako ju je u javnosti voditeljka često nazivala.

U pitanju je čarobna supa, tačnije supa od kupusa koja je deo „dijete bez dijete“ uz koju možete da skinete i do pet kilograma nedeljno, piše Glossy.

Tajna magične supe, kako su je mnoge žene nazvale, leži u kupusu. Naime, on je niskokalorično povrće koje se sastoji od omega-3 masnih kiselina i lekovitih sumpornih materija koje štite od raka, a zbog velikog udela vitamina K, kao i antocijanina, kupus može da poboljša mentalne funkcije i koncentraciju.  

Recept za „čarobnu supu“

Potrebno je:

1 glavica kupusa
5 glavica luka
3 paprike
1 celer
3 paradajza
2 praziluka
so i biber po želji

Priprema: Iseckajte povrće, prelijte vodom i kuvajte petnaestak minuta. Kuvajte dok povrće ne omekša, a supu možete jesti toplu ili hladnu. Preporuka je da supu uvrstite tri puta nedeljno na celodnevni meni kada jedete samo nju. Kasnije je možete uvrstiti i u normalnu dnevnu rutinu uz glavno jelo, a rezultati su fantastični.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Fitnes instruktorka @fitnes_si_ti svakoga dana čitaocima portala Najzena.rs preporučuje po jednu vežbu, koja će im pomoći da se u startu dana osećaju opušteno i urade nešto dobro za svoje zdravlje.Pridružite nam se svakog jutra u 10 časova kako bismo zajedno vežbali i na najbolji moguči način započeli novi dan ❤P.S. Prva vežba vas već očekuje na našem portalu 😃 #fitness #trening #najzena #tiktokserbia🇷🇸 #trend #fyp #najzenasrbije #mrsavljenje #mrsavljenjebezdijete #tiktokserbia ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading