Tri dana nakon Oskara: Prelepa glumica Olivija Mun otkrila da ima rak dojke, "nema vremena za plakanje"

Slobodanka Ćorić Vesti 14.03.2024 07:09 0

Imala sam i negativan mamograf. Dva meseca kasnije, ipak mi je dijagnostikovan rak dojke

olivija mun

Profimedia

Prelepa američka glumica Olivija Mun (43) nedavno je otkrila javnosti da se bori sa rakom dojke, nakon četiri operacije u poslednjih deset meseci. Nažalost, rezultati nisu bili povoljni, a Mun se oglasila putem društvene mreže Instagram kako bi podelila svoju tešku borbu sa svojim pratiocima.

olivija mun

Profimedia

 

Naime, Olivija je otkrila da joj je rak dijagnostikovan u aprilu 2023. godine, nakon što je uradila test koji proverava 90 gena za rak, a koji je pokazao negativne rezultate. Isto tako, i njen sestra Sara je bila negativna na istom testu. Mun je istakla da je zatim imala negativan mamograf, ali je ipak, dva meseca kasnije, saznala da boluje od raka dojke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

 

- U februaru 2023. godine uradila sam test koji proverava na 90 gena za rak, svi su bili negativni. I moja sestra Sara je takođe bila negativna. Zvale smo jedna drugu i "bacile pet" preko telefona. Iste zime imala sam i negativan mamograf. Dva meseca kasnije, ipak mi je dijagnostikovan rak dojke - saopštila je glumica, koja se bori sa zdravljem, te nastavila:

- Plakala sam samo dva puta. Pretpostavljam da sam osećala da nema vremena za plakanje.

olivija mun

Profimedia

 

Inače, Olivija Mun je američka glumica, model i autorka rođena 3. jula 1980. godine u gradu Oklahoma. Počela je karijeru kao televizijska novinarka, a kasnije je prešla na glumu. Široj publici postala je poznata igrajući jednu od glavnih uloga u seriji "Redakcija". Osim toga, pojavila se u filmovima "Magic Mike" (2012), "X-Men: Apocalypse" (2016) i "The Predator" (2018).

Komentari (0)
Loading