Da vam kupatilo MIRIŠE KAO U PARFIMERIJI! Trikovi koji će vam pomoći da vaš PROSTOR BLISTA!

Vesti 27.03.2023 15:32 0

Ko još ne voli da mu prostor u kom boravi i u kom živi nije sređen tip top, mirišljav, prozračan, kao i da je sve na svom mestu. Uostalom, znate kako kažu, haos u glavi-haos u kući. Hajde da zajedno sad pospremimo taj haos!

Da vam kupatilo MIRIŠE KAO U PARFIMERIJI! Trikovi koji će vam pomoći da vaš PROSTOR BLISTA!

unsplash.com

Nekim od nas je pedantnost prosto urođena vrlina, kod drugih obično mora da se dobro potrudi kako bi se sve u stanu u kom živite sklonilo na svoje mesto i očistilo kako treba.

Ali, zapravo ni ne mora da bude tako teško. Pratite ova jednostavna uputstva koja će svaki dom učiniti mnogo prijatnijim i lepšim!

ODLOŽITE SUVIŠNE STVARI

Pogledajte po kupatilu šta zauzima nepotreban prostor i sklonite te stvari. Očistite ogledalo, wc šolju, lavabo, bide, kupatilo, dobro izribajte sve. Garderoba ukoliko je ime na korpi za veš, odlošite je u nju. Prebrišite police, bacite kreme, pomade i druge stvari koje odavno ne koristite, a šolju za četkice i pastu za zube dobro izribajte, a zatim vratite dentalni alat u nju.

Da vam kupatilo MIRIŠE KAO U PARFIMERIJI! Trikovi koji će vam pomoći da vaš PROSTOR BLISTA!

unsplash.com

 

POTRUDITE SE DA ČESTO RADITE GENERALKU

Odredite jedan dan u nedelji kada ćete se posvetiti sređivanju kuće ili bar kupatila. Ako vam je kupatilo malo, neće vam biti potrebno mnogo vremena. Ne zaboravite da stavite zaštitne rukavice, uzmite sunđer i žicu za ribanje i krenite "u napad"!

AH, TAJ SAPUN!

Ukoliko vam stoji u plastičnom držaču vremenom će početi da se topi od vlage, biće neugodan za korišćenje i na kraju neupotrebljiv. Jednostavno stavite sapun na manji sunđer, ili se odlučite za neku lepu bočicu za tečni sapun.

DA PEŠKIRI BAŠ UVEK BUDU SVEŽI!

Većina nas često drži peškire upravo u kupatilu, ali zbog vlage vrlo je verovatno da će se ponekad početi osećati na buđ. A to nikako ne želite! Kako biste rešili ovaj neugodan problem, uzmite bočicu sa rasprašivačem, sipajte malo vode i par kapi omiljenog eteričnog ulja i s vremena na vreme poprskajte peškire. Celo kupatilo će divno mirisati!

ETERIČNO ULJE ZA SVEŽINU CELOG DOMA, PA I KUPATILA

Ako želite da vam kupatilo uvek prijatno miriše, zaboravite na veštačke sprejeve i toksična isparenja. Radije se odlučite na unutar koluta toalet papira (na karton) sipate par kapi omiljenog eteričnog ulja. Takođe možete iskorosstiti trik sa prskanjem peškira, istom bocom s mešavinom eteraskog ulja i vode poprskajte ceo dom, pa i kupatilo. Možete ponavljate ovaj postupa koliko god želite bez bojazni da će toksično uticati na vašu okolinu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading