Kako da znate da je DOŽIVELA VRHUNAC? Ovo su mali znakovi kod ŽENA koje ih odaju

Naj žena Vesti 23.05.2022 23:00 0

Ponekad žena kako ne bi uvredila svog partnera glumi kako je doživela orgazam, ipak istraživači tvrde da postoje jasni znakovi kako bi muškarci znali da je žena dostigla vrhunac

Kako da znate da je DOŽIVELA VRHUNAC? Ovo su mali znakovi kod ŽENA koje ih odaju

Shutterstock

Ubrzano disanje, crvenilo na grudima i kada osetite da se celo telo trese, sve ovo mogu biti znakovi doživljavanja orgazma, ali to nisu jedini.

Telo postaje napeto

Kada žena doživljava orgazam, obično napinje telo i kontrahuje mišiće, a ponekad bi vas mogla i čvrsto uhvatiti ili ogrebati u tom trenutku.

Stezanje vaginalnih mišića

Muškarac ponekad može osetiti kada žena dolazi do vrhunca, i to na način da oseti zatezanje njenih vaginalnih mišića oko penisa ili prsta.

Pogled

Pogledajte svoju partnerku u krevetu ravno u oči. Ako joj je teško fokusirati se na vas ili joj se zenice šire, velika je verovatnoća da je doživela vrhunac.

Zatvaranje očiju

Ponekad žena može i zatvoriti oči dok dolazi do vrhunca, a otvoriće ih tek kada osećaj zadovoljstva prođe.

Otkucaji srca

Postizanje orgazma uslovljava i ubrzanje rada srca. Otkucaji će biti brži i glasniji, a ponekad su toliko glasni da ne morate ni približiti svoje uho njenim grudima da biste ih čuli i osetili.

Sjaj kože

Nakon što žena doživi orgazam, obratite pažnju na sjaj njenog lica. Postizanje vrhunca utiče na to da krv brže protiče žilama pa se čini kao da koža poprimi poseban sjaj.

Komentari (0)
Loading