Koji je VAŠ omiljeni ZAČIN: Izaberite JEDAN i otkrijte šta govori o VAMA!

Vesti 21.01.2023 15:45 0

Izvedite mali eksperiment. Razmislite koji je vaš omiljeni začin, vaša podsvest će vam otkriti mnogo toga

Koji je VAŠ omiljeni ZAČIN: Izaberite JEDAN i otkrijte šta govori o VAMA!

Shutterstock

So

Omiljeni začin onih koji umeju da se kontrolišu. Skloni ste razmišljanju i samoodricanju. So vole  racionalni, uspešni i druželjubivi ljudi, uvek spremni da pomognu.

Biber

Biber je simbol intuicije i strastvenosti. Biraju ga  osobe sigurne u sebe, sa visokim zahtevima, koje od drugih očekuju poštovanje. „Žuti“ su uglavnom optimisti. Ovo su avanturistički nastrojene osobe koje vole sve što je novo i brzo se privikavaju.

Suvi začin

Znak stabilnosti i sigurnosti. Ove osobe  vole da vode, ali i rado pomažu ljudima, čak na svoju štetu.  Ove osobe umeju da budu preterano kritične, pa nekada nisu u najboljim odnosima s okolinom. Uprkos svemu, prilično su emotivno, iako to vešto kriju.

Lovorov list

Vole ga romantične  osobe koje teže sigurnosti i miru, cene sređen život i vode računa o mišljenju sredine. Ove osobe su izuzetno osećajne, ćesto i neodlučne. Žene koje preferiraju ovaj začin, sklone su sanjarenju. Umeju da odlutaju u svojim mislima, čak i u velikom društvu.

Nana

Simbolizuje ambiciju i samopouzdanje. Biraju je osobe koje teže psihološkoj ravnoteži i harmoniji, privrženi i verni ljudi.

Čili

Začin životne energije. Njega preferiraju  hrabri, radoznali ljudi, jake volje, koji žive punim životom, imaju jaka osećanja i rizikuju bez straha. Ove osobe su ujedno i odlični lideri jer se ne plaše promena, a vole i da vode glavnu reč.

Kari

Biraju je osobe koje teže da žive aktivn, ali čvrsto stoje na svojim nogama. Ove osobe cene dom, porodicu, prijatelje. Posebno su ljubitelji putovanja i sporta. Vole da probaju razne stvari, kako u kuhinji, tako i drugim životnim sferama.

Kim

Oni koji je vole kim sebe vide kao odabrane i posebne. Gordi su, hladni i ljubazni u obraćanju, često zaljubljeni u sebe.

Bosiljak

Ponekad odaje podsvesnu želju za dopadanjem i koketiranjem. Vole je maštovite, delikatne, osećajne osobe, savisokim idealima, ljudi koji povremeno osećaju potrebu da pobegnu od realnosti u svet snova. Oni imaju poseban osećaj za estetsko i neretko stvaraju oko sebe atmosferu harmonije i sloge. Žene koje preferiraju bosiljak su sjajne domaćice.

Aleva paprika

Dopada se  radoznalima i pričalicama. Ove osobe  razmišljaju nestandardno. Kritične su, almogu i da podnesu  kritiku na svoj račun. Deluju srdačno i skromno, ali ne trpe da budu odbijeni.

Komentari (0)
Loading