Sin Dejvida Bekama staje na LUDI KAMEN, a posebnu ulogu ima mama VIKTORIJA zbog čega se buduća mlada pomalo i plaši!

Najžena Vesti 20.01.2022 13:50 0

Venčanje u domu Bekamovih o kom će se pričati.

Sin Dejvida Bekama staje na LUDI KAMEN, a posebnu ulogu ima mama VIKTORIJA zbog čega se buduća mlada pomalo i plaši!

Printscreen/Instagram

Nikola Pelc, koja će uskoro postati supruga Bruklina Bekama, za dan svog venčanja treba da osmisli „bajkovitu“ Valentino haljinu dok će "izbeći" venčanicu iz Viktorijinog dizajnerskog asortimana.

Golupčići , koje su se verili nakon samo nekoliko meseci zabavljanja, trebalo bi da se konačno venčaju 9. aprila nakon što su bili prinuđeni da odlože venčanje zbog pandemije i ograničenja. 

Bruklin, 22, koji je najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam - reći će svoje 'da' zajedno sa svojom braćom Romeom (18) i Kruzom (15), koji će mu biti kumovi na poseban dan.

U međuvremenu, 27-godišnjoj Nikoli će se pridružiti njen brat koji igra hokej na ledu Bred, koji je postavljen za glavnu "deverušu" za veliki dan. Ceremonija će se održati na prostranom imanju oca milijardera glumice Nikole, Nelsona Pelca, na Floridi.

I to će biti venčanje sa pozamašnom listom poznatih gostiju, uključujući manekenku Điđi Hadid, Nikol Riči i Gordona i Tanu Remzi, prema The Sun. Vog će čak pokrivati i veliki dan Bruklina i Nikole - što je dodatni pritisak na mladi par.

Podižući poklopac sa vrućeg venčanja, jedan insajder je za The Sun rekao: „Razumljivo je da Nikola i Bruklin žele da ceo dan bude savršen i da je njihova pažnja posvećena detaljima prilično zapanjujuća."

Novac očigledno nije predmet rasprave, ali oni ipak žele da taj dan bude proslava ljubavi, a ne bogatstva. Vogov direktor zabave Serđo Kletnoj udvarao se paru i izgleda da će oni dobiti ekskluzivna prava na venčanje. Vog je pokrio venčanje Idrisa Elbe i bilo je predivno snimljeno. Biće to nešto veoma ukusno.“

Iako je Bruklinskoj mami Viktoriji dato da dizajnira venčanicu svoje snaje, čini se da je Nikola imala druge ideje. Glumica je priželjkivala 'bajkovitu' Valentino haljinu i trudila se da pronađe savršenu.

„Nikola je odletela u Rim sa svojim stilistom radi biranja venčanica, i oduševila se sa dva bajkovita Valentinova kroja“, dodao je insajder.

„Viktorija Bekam je dizajnirala Nikolinu haljinu za veridbu i u potpunosti podržava ovaj potez."

U međuvremenu, očekuje se da će bivši kapiten Engleske Dejvid, 46, biti domaćin ceremonije na veliki dan.

Bruklin je počeo da izlazi sa zadivljujućom američkom glumicom u oktobru 2019. Par se verio u julu sledeće godine, a Viktorija i Dejvid su na Instagramu udelili čestitke srećnom paru.

Komentari (0)
Loading