Vikend HOROSKOP donosi "PUCANJA", nemire i istine koje moraju da budu izgovorene!

Najžena Vesti 21.01.2022 09:51 0

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene ovog vikenda

raskid

Pexels

Ovan

Prolaze vam razne ideje kroz glavu. Dobijate ponude i ne znate za koju da se odlučite. Za vikend se isključivo sebi posvetite i ppsvetite se svojim mislima. Odluka će sama doći.

 

Bik

Sada je ono vreme da ako ne odreagujete, ne pokžate zube pritisak će biti neizdrživ. To vam remeti vaš mir koji je za vas dragocen, piše magaizn novosti.


Blizanci

Polako sve izlazi na površinu. Sve što ste želeli da saznate dolazi do vas. Nemojte se iznenaditi informacija, pogotovo od ljudi od kojih ih budete dobili.


Rak

Emocije su vam napete. Osećate se kao “balon” koji samo što nije pukao. Za vikend ide poslednji udar, posle toga stvari počinju da dolaze na svoje mesto.


Lav

Brine vas karijera i reputacija u društvu. Osećate negativnu energiju na poslu i želite da se udaljite. Ako možete uzmite produženi vikend , ako ne možete onda vikend iskoristite isključivo samo za sebe!


Devica

Vama sledi lep i relaksirajući vikend. Vreme provedite sa prijateljima. Slobodni će upoznati veoma zanimljivu osobu koja se može dugo zadržati u vašem životu.


Vaga

Vaše “vaganje” trenutne situacije na poslu će da da rezultate samo ako pričate sa nadredjenom osobom i kada joj precizno iznesete svoje dileme i probleme. 


Škorpija

Nikada vas intuicija nije izneverila tako će biti i ovaj put! Samo nju poslušajte i radite u skladu sa njom.


Strelac

Imate pad energije što se ne uklapa u vašu optimističnu prirodu. Vikend je vreme kada treba da podvučete crtu i prekinete odnose sa toksičnim ljudima.


Jarac

Prošlost je tu. Stvari su se desile ali vi i dalje ne možete da donesete odluku kako dalje. U nedelju porazgovarajte sa osobom od poverenja i slobodno usvojite njeno mišljenje.

Vodolija

Okruženje u porodici je lepo posle dužeg vremena. Neke stvari su završile svoj ciklus i sada je vreme da rasterećeno krenete dalje.


Ribe

Vama je energija fenomenalna. Prija vam vreme koje provodite sa dragim ljudima. Vikend vam pruža sjajan provod i mnogo udvaranja. Pod ruku sa prijateljima i pravac u provod!

Komentari (0)
Loading