Feng šui kaže NE: U ovom delu stana nikako ne bi trebalo da vam stoji OGLEDALO!

Najžena Vesti 22.01.2022 20:05 0

Ogledala podstiču atktivnost, a spavaća soba je mesto gde želimo mir i skupljamo energiju za aktivnosti koje nas čekaju tokom dana

Feng šui kaže NE: U ovom delu stana nikako ne bi trebalo da vam stoji OGLEDALO!

Shutterstock

Ogledala u dom donose svetlost i "otvaraju" prostor. Zato ne čudi što većina nas voli da ih ima što više u stanu.

Često i ne razmišljamo gde je idealno mesto u našem domu da postavimo ogledalo, već se vodimo time da nam baš na tom mestu odgovara da se šminkamo ili odmerimo sebe pre nego što istrčimo napolje.

Ipak, po feng shui konceptu uređenja prostora ima svoje značanje, svrhu i moć pa je od velikog značaja gde postavljamo svaki detalj u domu, a ogledalo posebno.

Zašto nije dobro imati ogledala u spavaćoj sobi?

Čini nam se sasvim praktično da ogledalo imamo u spavaćoj sobi, međutim, prema Feng šui veštini, to nikako nije dobro, pogotovo ako je ogledalo okrenuto prema krevetu. To se tumači kao prizivanje i mešanje drugih ljudi u bračnu zajednicu, i donosi mogućnost preljube.

Stručnjaci iz ove oblasti upozoravaju i da ogledala u spavaćoj sobi dnose lošu energiju i mogu biti krivac za loš i nemiran san.

Ogledala podstiču atktivnost, a spavaća soba je mesto gde želimo mir i skupljamo energiju za aktivnosti koje nas čekaju tokom dana.

Komentari (0)
Loading