Ove stvari privlače NESREĆU: Niste ni svesni koliko BOLI i TUGE mogu da vam donesu u život, ODMAH ih izbacite

Vesti 27.01.2022 12:15 2

Nered se dešava u svakoj kući, ali to ne znači da u njoj žive lenji ljudi, već da je to privremeno stanje stvari uzrokovano nedostatkom vremena

Ove stvari privlače NESREĆU: Niste ni svesni koliko BOLI i TUGE mogu da vam donesu u život, ODMAH ih izbacite

Printscreen/Youtube

 

Nažalost, u nekim kućama nered je stalan! Ali ako se na vreme utvrdi razlog stvaranja nereda, onda postoji mogućnost da se isprave sve "krive drine" i da se dom ponovo zacakli. Međutim, čak ni red, ni raspored raspremanja neće moći da vam obezbedi sreću ukoliko držite ove predmete u spavaćoj sobi i na taj način kao magnet privlačite nesreću! 

Feng Šui specijalisti za bioenergiju tvrde da nered u kući znači i nered u glavi, a nered u ovom delu kuće najviše utiče na nas.

Spavaća soba

Ovo je najintimnije mesto u kojem se "oblikuje" vaša lična sreća. Nered u ovoj sobi može dovesti do nesanice, svađe sa voljenom osobom i problema u intimnoj sferi.

Stručnjaci savjetuju da se iz spavaće sobe ukloni sve što direktno nije povezano sa spavanjem i intimnim odnosima. Kao što su televizor i računar.

Spavaća soba treba da odiše mirom i spokojnošću, pa zato treba voditi računa šta unosite u nju. Takođe, stručnjaci veruju da i neke stare i dotrajale stvari nije poželjno čuvati u ovoj prostoriji. Zato treba izbaciti iz kuće one stvari koje godinama taložite i koje vas guše.

Sećanja čuvajte u glavi, a ne u stvarima.

Komentari (2)
Loading
boja
27.01.2022 15:56

Ipak su srbi naj ludji narod !!! Citav svijet se sprda sa srbima i srpskim obicajima i gatarama.hahahaaa

Stana
27.01.2022 15:56

Ma kakav Feng šui?! To važi za Japan i japance, a mi imamo svoju kulturu stanovanja i svoja životna pravila!? Svaka čast njima, ali biti toliko nametljiv sa nekakvim pravilima, koja su u osnovi sujeverje i praznoverje, a ne neki naučni principi, koja tamo na dalekom istoku možda i imaju neki smisao, ali ovde se radi samo o pomodarstvo i....