Isprobajte koliko danas! Stvite PENU ZA BRIJANJE na prozor, a rezultat će vas potpuno šokirati!

Najžena Vesti 02.02.2022 14:14 0

Sve što treba da uradite jeste da penu ili kremu za brijanje razmažete po ogledalu ili prozoru, a kada se osuši, obrišete sunđerom, a zatim ubrusom ili toalet papirom. Bićete prezadovoljni rezultatima

Isprobajte koliko danas! Stvite PENU ZA BRIJANJE na prozor, a rezultat će vas potpuno šokirati!

Printscreen/Youtube

Pranje prozora je definitivno jedan od najomraženijih kućnih poslova. Treba ih dugo brisati, a čak i kada se svojski potrudimo, dešava se da na staklu ostanu tragovi krpe. Ista priča je sa ogledalima, naročito onim u kupatilu.

A još kada se nakon kupanja ogledalo i prozor zamagle, domaćice znaju koliko to može da bude iritantno! Srećom, jedna praktična žena otkrila je trik koji čisti staklene površine bolje od ičega drugog, a uz to i sprečava magljenje!

Sve što treba da uradite jeste da penu ili kremu za brijanje razmažete po ogledalu ili prozoru, a kada se osuši, obrišete sunđerom, a zatim ubrusom ili toalet papirom. Bićete prezadovoljni rezultatima!

Detaljnije instrukcije možete naći u videu ispod.

Pogledajte još neke načine za čišćenje prozora

Čišćenje od vrha do dna

Ukoliko očistite prozore od vrha do dna tragovi se neće pojavljivati. Poprskajte smesu za čišćenje pri vrhu i pustite da sama dođe do drugih delova. Počnite od vrha i kako biste bili sigurni da se kapljice neće pojaviti na staklenim površinama koje su već savršeno očišćene.

Čišćenje po oblačnom danu

Uglavnom radimo suprotno jer se kada je sunčano prozori brže osuše. Međutim, sunce može prerano da osuši tečnost za pranje prozora, ostavljajući tragove. Ukoliko je oblačno rastvor za čišćenje će ostati dok ga ne obrišete sami.

Čišćenje starom pamučnom majicom

Stare majice su idealne za čišćenje stakla jer na njima neće biti ostataka vlakna, a dobro upijaju, pa se time i prozor polira.

Limun

Limun je jedan od odličnih sastojaka smesa za čišćenje. Možete da promešate tri kašike limunovog soka i šolju vode, potom sipate u raspršivač. Pored toga da se cakle daće prozorima i prijatan miris.

Čišćenje novinama

Mnogi su mišljenja da novine savršeno čiste prozore i poliraju ih. Novine ostavljaju tanak mastan sloj na staklu koji sprečava mrljanje. Za brisanje nemojte koristiti magazine, već najobičnije dnevne novine. Vodite računa da novinama ne prelazite preko drvenih okvira kako ne bi ostale tamne fleke.

Komentari (0)
Loading