JEFTIN TRIK KOJI REŠAVA OGREBOTINE Ovaj trik rešava problem za koji ste mislili da je nemoguće!

Najžena Vesti 04.02.2022 22:00 0

Slavna pevačica Natali Imbrulja čiji smo hit pevali 90-ih godina, postala je majka u petoj deceniji života pre tri godine, a danas živi miran život daleko od medija

JEFTIN TRIK KOJI REŠAVA OGREBOTINE Ovaj trik rešava problem za koji ste mislili da je nemoguće!

Printscreen/Youtube

Da bi parket ostao sjajan godinama, potrebno je mnogo nege, čak i na dnevnom nivou

U stvarnom životu, ako niste preopterećeni izgledom parketa, već posle par godina pojaviće se ogrebotine prouzrokovane pre svega pomeranjem nameštaja.

Najveći broj nas pribegava maskiranju štete, pa skoro svaki ugao prekrivamo tepisima i prostirkama. Međutim, jedan mali trik rešava ovaj problem, a sigurno vam  nikada ne bi pao na pamet. „Foru“ je na društvenoj mreži „TikTok“ otrkila jedna domaćica.

Najbolja stvar je što za trik imate baš sve u kući.Kako kaže, ova korisnica drištvene mreže, negde je čula da ogrebotine nestaju tako što se po njima istrljaju orašasti plodovi.

Tako je testirala orahe, pekan i pistaće i ispostavilo se da je prvi izbor najdelotvorniji. Ogrebotine su nestale kao da ih nikada nije ni bilo!

Njen video oduševio je milione korisnika ove mreže, a mnogi su toliko bili zadivljeni da su rekli da jedva čekaju da ogrebu parket kako bi isprobali trik

U čemu je fora?


Pomaže kada je reč o plitkim ogrebotinama. Ulje iz oraha hidrira drvo i oponaša završnu obradu-  napisala je.

Komentari (0)
Loading