Želite da privučete novac? Ovo obavezno morate da unesete u svoj DOM pre proleća!

Vesti 14.03.2023 18:53 0

Feng šui filozofija povezuje vodu i novac

novac

Shutterstock

Vodeni simboli su neophodni za privlačenje obilja. Dostupnost i akumulacije vode, simbolizuju prikupljanje sredstava kao što su kuća, imanje, poslovni uspesi, i tako dalje.

S tim u vezi, bilo bi dobro da  postavite vodopad ili fontanu bilo na severu, istoku, ili severositoku vašeg dnevnog boravka u stanu ili kući. Ovo će vam definitivno poboljšati protok energiji, doneti mir i stabilnost.

Takođe bi bilo dobro da nabavite akvarijum, ali ovde morate da povedete računa o količini ribica koju nabavljate, kao i o mestu gde postavljate akvarijum.Ukoliko posedujete ribice na istoku to sugeriše na veliko odsustvo dobre sreće. Vrsta ovih životinja koju želite da držite predstavlja samo vaš lični izbor, ali najbolju kombinaciju čine osam zlatnih ribica i jedna crna riba čistač.

Ako planirate da unesete ove stvari u svoj dom, učinite to već sad, kako bi akumulirali energiju do proleća. Prolećno čišćenje i postavljanje ovih elemenata u dom, predstavljaju savršenu kombinaciju za privlačenje novca i aktiviranja pozitivne energije.

Komentari (0)
Loading