Izbacite MIRIS duvanskog dima iz doma: Potrebna vam je jedna namirnica koju IMA svako od nas

M. G. Vesti 25.02.2022 16:22 0

Evo kako da se uz pomoć jedne namrinice oslobodite neprijatnog mirisa cigareta.

Izbacite MIRIS duvanskog dima iz doma: Potrebna vam je jedna namirnica koju IMA svako od nas

unsplash.com

Duvanski dim je vrlo neprijatnog mirisa, posebno za nepušače, a lako se uvuče u prostoriju i nekada je potrebno mnogo vremena da ga se oslobodimo. Ako u vašoj porodici makar jedan član redovno konzumira cigarete neprijatan miris duvana širiće se celom kućom.

Međutim, srećom postoji vrlo jednostavan trik koji će vam pomoći da se lako i brzo rešite mirisa duvanskog dima, a sve što vam je potrebno jeste glavica crnog luka.

Veću glavicu crnog luka presecite na pola i stavite u prostorije u kojima se oseća duvanski dim. Ostavite da odstoje nekoliko sati ili preko noći i luk će upiti sve neprijatne mirise iz prostorije.

Možda mislite da će se miris luka osećati u kući, ali ne brinite, njega ćete se vrlo lako rešiti. Posle par sati provetrite dobro prostorije i ceo stan ili kuću, pa ako želite naprskajte ih osveživačem za vazduh.

Pomaže i da upalite mirisne sveće, ukoliko ih imate, a kada imate goste ili ste pušači potrudite se da uvek imate upaljene sveće koje upijaju dim cigarete, jer će se tako miris cigareta manje osećati u prostrijama.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading