Privucite SREĆU, NOVAC i NAPREDAK u martu: Ove predmete NIKAKO ne stavljaje u određene delove kuće

M. G. Vesti 01.03.2022 10:22 0

Feng šui saveti za mart 2022. godine - ideje za svaku oblast u domu.

Privucite SREĆU, NOVAC i NAPREDAK u martu: Ove predmete NIKAKO ne stavljaje u određene delove kuće

Shutterstock

Mart 2022. godine je drugi mesec koji nosi Tigrovu energiju, a i prvi je mesec čarobnog proleća. Ovog marta imamo mnogo srećnih sektora, posebno četiri sektora u kojima možemo privući sreću u dom:

- Severoistok pomaže u poslovnoj sreći,

- Istok podržava snažno vođstvo,
- Severozapad donosi bogatstvo,
- Sever podstiče inteligenciju i mudrost,
- Centar doma - na ovaj deo posbno treba da obrate pažnju oni koji započinju nove poslovne projekte.

Najvažnija feng šui preporuka za mart jeste da očistite dom od nereda, izbacite nepotrebne stvari i oslobodite prostor. Peporuka je da unesete u dom prvo prolećno cveće jer će ono doneti energiju radosti i blagostanja, ali i bolju konekciju sa prirodom. Pored osnovnih saveta možete obratiti pažnju i na savete za dekoracije i boju u određenim sektorima doma.

unsplash.com

 

Na jugoistočnom delu doma imaćete mnogo sreće ovog marta, posebno za studente svih uzrasta i sreću u karijeri za mlade profesionalce. Da biste aktivirali sreću u učenju ili u karijeri, ovde možete postaviti figuru ili sliku konja kao simbola snage i izdržljivosti. Ljubavna sreća je takođe jaka, što će koristiti onima koji traže novog partnera. Međutim, bračni parovi mogu imati problema zbog ljubomore. Pokušajte da izbegnete ovu lošu energiju. U ovom sektoru mogu vam pomoći oblici srca, kao i figure i slike u paru.

Jug je najteže pogođen sektor u martu i oni koji imaju sobu na jugu kuće ili im je dom okrenut prema jugu, treba da izbegavaju donošenje važnih odluka ovog meseca. Posvetite se više sebi i svom zdravlju. Da biste smirili negativnu energiju, isprobajte sledeće feng šui savete:

- Izbegavajte puštanje glasne muzike u ovom delu kuće ili sobe,
- Ne ukrašavajte svoju sobu crvenim ili zemljanim bojama ovog meseca. Siva, plava ili bela posteljina i zavese su dobre boje za privremenu upotrebu,
- Stavite set od šest kineskih novčića vezanih u red crvenom trakom ovog meseca,
- Ne postavljajte crvene predmete, zapaljene sveće ili nameštaj trouglastog oblika u ovom sektoru,
- Ako imate glavna vrata u ovoj oblasti, uverite se da ste nauljili šarke i pokušajte da ne dozvolite da vrata škripe,
- Ako koristite mašine koje stvaraju buku ili vibracije, pokušajte da izbegnete da ih stavljate u ovaj deo prostorije ovog meseca.

Energija na jugozapadu prema feng šuiju ukazuje na moguće prevare ili nepovoljne finansije. Preporuka je da koristite više plavih, sivih, crnih ili tamnihboja u dekoraciji, na primer na jastucima, prostirkama, pokrivačima za krevet ili otiračima. Nemojte koristiti ništa od vatrenog elementa ili crvene boje jer to može pogoršati stanje, izbegavajte sveće u ovoj oblasti po svaku cenu i ne kačite metalna zvonca. Isto važi i za zapadni deo doma, posebno je naglašeno da na zapadu ne treba praviti vleiku buku kako bi energija ostala mirna i harmonična.

U istočnom sektoru u martu je povoljna energija i ovde se može uvečati blagostanje, uspeh u karijeri i sreća. Koristite ovu prostoriju češće u poslovne svrhe, a prema feng šuiju povoljno je u ovom delu doma staviti figuru žabe koja simbolizuje obilje. Unesite neke vatrene boje, a ukoliko je na istoku spavaća soba, stavite u nju ametist kako biste ojačali element zemlje. Ovo je takođe dobar prostor za učenje za decu, a ukoliko želite u ovom prostoru da pojačate romantiku, koristite figurice mandarinskih patki.

Shutterstock

 

Za uređenje severozapadnog dela doma, možete koristiti bilo koji metalni ukras sve dok nije oštar, feng šui žaba, metalna "pevajuća posuda" - sve ovo može pojačati sreću. U ovom delu izbegavajte element vatre, poput crvene i narandžaste boje, kao i paljenje mirišljavih sveća.

U centralnom delu doma možete koristiti feng šui novčiće za privčllačenje obilja i sreće. Izbagavajte u ovom prostoru boje kao što su crvena, roze, ljubičasta, narandžasta ili bordo. U ovoj oblasti je povoljno imati nešto kreativno, neko umetničko delo koje izaziva povoljne emocije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading