Sanjate SREĆU i BOGATSTVO: Evo zašto je važno DA na tačno ODREĐENO mesto POSTAVITE SAT!

Vesti 01.03.2022 19:30 0

Prosečan dom ima oko 10 satova, što digitalnih, što analognih

sat

Shutterstock

Šta Feng Šui ima da kaže o postavljanju sata?

Pre nego što se upustimo u ovu temu, treba napomenuti da iako je vreme bezvremensko, civilizacija je počela da ga prati i očitava tek pre otprilike 4.000 godina. Najstariji radni astronomski sat star je samo oko 600 godina. To znači da analogni sat nije postojao kada je feng šui filozofija bila u nastanku.

Kada govorimo o postavljanju satova po Feng Šui-ju, uzimaju se u obzir samo veliki satovi i oni koji su okačeni na zidove. Dakle, minijaturni ili starinski satovi na navijanje se ne računaju jer je njihova energija isuviše slaba. Takođe ne privlače mnogo pažnje vizuelno jer se često postavljaju na stolove skriveni iza drugih predmeta.

Ako razmišljate da li da nabavite digitalni ili analogni sat, odlučite se za ovaj drugi. Oni su otmeni i pokreti njihovih kazaljki pomažu da se doda malo Jang energije u životni prostor. To takođe znači da je satove najbolje postaviti na levu stranu. To je zato što leva predstavlja aktivno prizivanje sreće i bogatstva, dok desna označava pasivnost da se sačuva bogatstvo. Na primer, ako nameravate da postavite sat u hodnik iz koga vode glavna vrata u kuću, onda gledajte iz perspektive vrata, a leva strana je strana na kojoj treba da se postavi sat.

Sledeća stvar koju treba imati na umu je da bi sat trebalo da bude jasno vidljiv kada osoba uđe u prostor. Na primer, ako je sat predviđen da se okači o ekser u dnevnoj sobi, onda treba da bude na zidu koji je jasno vidljiv i koji omogućava stanarima da ga uoče čim uđu u prostor koji pripada dnevnoj sobi. Nemojte smatrati da to podrazumeva da ih treba okačiti iza i iznad sofe.

Neispravnim satovima zamenite baterije jer to donosi lošu energiju.

Komentari (0)
Loading