Ove stvari pod hitno IZBACITE iz kuće: Novčanicu stavite na ODREĐENA mesta jer ćete privući GOMILU PARA

M. G. Vesti 02.03.2022 15:51 0

Koje stvari treba izbaciti iz kuće, na jednu posebno obratiti pažnju - saveti feng šui stručnjaka Sandre Drinčić!

novac

Shutterstock

Feng šui stručnjak Sandra Drinčić i vlasnica Feng shui Instituta nedavno je objasnila koje stvari treba da izbacimo iz kuće, kao i na šta u domu posebno treba da obratimo pažnju do kraja 2022. godine koja je u znaku Vodenog Tigra.

Sandra Drinčić je tokom gostovanja u jutarnjem programu "Jutro" na Tv Prva objasnila šta moramo izbaciti iz doma: "Ne smemo da držimo sušeno cveće. Osušeno cveće je prikaz nekadašnje lepote koja je umrla."

Dodala je i koliki je značaj kuhinje prema feng šuiju - "Lepota jedne žene se ogleda prema kuhinji. Ukoliko se kuhinja dugo nije renovirala, žena brže stari, a muška osoba ima problem sa prihodima."

Prema kineskom kalendaru ovo je godina Vodenog Tigra, pa je Sandra istakla da za važne sastanke treba obući garderobu u plavoj, teget ili crnoj boji.

"Vodeni Tigar je od svih Tigrova najmirniji. Voda kada pronađe svoju poziciju, ona ne pravi nemir, ne sme da se dira. Ovo je godina velikog preduzetništva - preduzetnici treba dosta da razvijaju poslovanje. Srce prostora ove godine "treba da bude izlečeno". Treba da stavimo neku dekoraciju od elementa metala - metalna činija, metalna statua... To treba da stoji u centru prostora. "

Kako je još dobro dekorisati kuću u 2022. i privući napredak i prosperitet? 

"Dobro je da u ovoj godini vidimo negde figuricu tigra ili da stavimo neku novčanicu ispod laptopa ili kompjuterske tastature. Svuda moramo da imamo stabilnost. Nema staklenih trpezarijskih stolova, taj element vode odnosi novac. U dnevnoj sobi uvek moramo da imamo zid iza leđa. Ukoliko nam trpezarijski sto nije blizu kuhinje, pravi raskorak u porodici."

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading