Tačka na TELU koja nam bukvalno donosi SREĆU: Ojačaće nam IMUNI sistem i zaštitiće nas od negativne energije!

Vesti 05.03.2022 19:31 0

U našem telu postoji organ, o kome se veoma malo priča

Tačka na  TELU koja nam bukvalno donosi SREĆU: Ojačaće nam IMUNI sistem i  zaštitiće nas od negativne energije!

Shutterstock

To je grudna žlezda (timus) i na njoj se nalazi tačka sreće.

Smeštena je u gornjem delu grudnog koša i možete jednostavno da je pronađete. Samo je neophodno da dva sastavljena prsta stavite na jamu na prednjem donjem delu vrata, neposredno iznad grudne kosti. To će i biti približno mesto timusa.

Timus  nazivaju i „tačkom sreće“, a tvrdi se da  žlezda pomaže u neutralisanju negativne energije, jačanju imunog sistema i celokupnog zdravlja.

Blago lupkanje i masiranje ove tačke su veoma su efikasne metode koje pomažu podizanju vaše energetske vibracije na viši nivo.

Veruje se da upravo ova tačka održava energiju našeg tela.  Zato, kada se u našem energetskom sistemu dešava disbalans, baš ta žlezda može da pomogne. Ona je most između tela i mozga.

Za poboljšanje potrebno je da stimulišete grudnu žlezdu (timus) što možete učiniti i pesnicom – kao Tarzan (samo blago lupkati, ne udarati se u grudi). Možete je lupkati ili maziti prstima, masirati. Radite to u trajanju od približno 20-30 sekundi i pri tome duboko dišite. Naravno, možete izgovarati i neku pozitivnu afirmaciju u tom trenutku.

Saznaćete kada se vaša „tačka sreće » aktivirala « – imaćete osećaj da vam prolaze žmarci po telu, i imaćete osećaj radosti i sreće. Ne očekujte da se to desi odmah, nekad je potrebno da prođe određeno vreme.

Ova tehnika vam može pomoći da se rešite anksioznosti i stresa.

 

Komentari (0)
Loading