Kako SPAVATE? Evo šta vaš položaj dok to radite govori o VAMA!

Vesti 05.03.2022 21:58 0

Položaj koji najčešće zauzimate u krevetu mnogo govori o vašoj ličnosti

Spavanje

Shutterstock

Položaj fetusa

Ležite na strani, kolena privučenih prema grudima, savijenih i zatvorenih laktova.

Ovo je jedna od najčešćih pozicija, više kod žena nego kod muškaraca, naročito tokom dremanja. Ovo znači da volite da se osećate sigurno i zaštićeno. Prilično ste osetljivi  i nežni, možda malo i stidljivi.

*Spavate na strani, sa rukama ispred, kao da želite nešto da dohvatite

Drugi vas vide kao mirnu i pouzdanu osobu. Pažljivi ste i brižni, ali često neodlučni. Međutim, kada nešto odlučite, čvrsto se držite toga. Iako težite tome da budete otvoreni za nova iskustva, vrlo ste sumnjičavi i oprezni. Želite da imate kontrolu nad stvarima, previše obraćajući pažnju na detalje.

Sveća- spavate na strani, sa rukama pruženim pored tela.

Veoma ste komunikativni i volite da ste u društvu drugih ljudi. Druželjubivi ste, veseli i puni poverenja kada su drugi u pitanju. Drugi vas vide kao energičnu i razdraganu osobu, odanu i upornu, koja misli svojom glavom, a probleme sagledava sa svih strana.

Na leđima dok su vam  ruke ispružene sa strane.

Prilično ste rezervisani i uzdržani, ne govorite mnogo. Postavljate visoke standarde sebi i drugima, pa lako možete biti razočarani. Perfekcionista ste i savesni, drugi znaju da se mogu osloniti na vas. Dozvolite sebi da se opustite ponekad.

Na stomaku 

Druželjubivi ste, volite da ste u kontaktu sa drugim ljudima. Iako imate svoje mišljenje o mnogim stvarima i jasne stavove, osetljivi ste na kritiku i najsigurniji ste u svojoj zoni udobnosti. Držite stvari pod kontrolom, iako vam se ćesto čini da nije tako. Neretko se budite osećajući uznemirenost, a zanimljivo je da među osobama koje spavaju u ovom položaju ima najviše onih koji su skloni piću.

 Zvezda ,kao da želite da se protegnete, rukama i nogama rašireni po celom krevetu.

Vaša pozicija zaista govori o vama. Prilično ste otvoreni u svim životnim oblastima. Veoma ste šarmantni i harizmatični. Okruženi ste brojnim prijateljima i pokušavate da budete uvek tu za druge. Prija Vam kada ste u centru pažnje. Volite da spavate - kada bi postojala „igra spavanja“ vi biste je izmislili.

 Kao da se sunčate - ruke iznad glave

Kao i svi ljubitelji plaže, i vi volite da se opustite i relaksirate. Čine vas srećnim ljudi koji poput vas vole druženje i zabavu, pa ste takvim prijateljima i okruženi. Energični ste, volite uzbuđenje, ali uvek s obe noge čvrsto na zemlji.

Volite da zagrlite omiljenu igračku, kućnog ljubimca, jastuk ili partnera.

Volite da vam bude udobno, ali ipak su odnosi koje imate sa drugim ljudima, na vrhu liste prioriteta u životu. Osećate bliskost sa drugima i veoma se osetljivi.

Komentari (0)
Loading