Mnoge ŽENE će se šokirati kad ovo čuju: Ovo je najveća GREŠKA koju pravite kad čistite wc šolju!

Vesti 26.03.2022 15:10 0

Za čišćenje toaleta najčešće koristimo sprej za dezinfekciju

Mnoge ŽENE će se šokirati kad ovo čuju: Ovo je najveća GREŠKA koju pravite kad čistite wc šolju!

Shutterstock

Ekspert za čišćenje iz Melburna u Australiji, poznata kao @thebigcleanco na TikToku, šokirala je svoje pratitelje kada je podelila da verovatno  pogrešno koriste jedan proizvod za čišćenje toaleta.

reč je o tome da  mnogi za čišćenje zahoda koriste sprej za dezinfekciju, ali često zaborave da sprej mora da odstoji kako bi bio učinkovit. U svom videu, ona je  objasnila  da dezinficijensu treba vremena kako bi odradio svoj posao i da ga treba ostaviti da odstoji 10 minuta.

- Mislite da ispravno čistite? Evo gorke istine profesionalne čistačice. Samo zato što koristite sprej za dezinfekciju ne znači da išta dezinfikujete. Neophodno je da pročitate nalepnicu! Ove sprejeve treba ostaviti na površini 10 minuta kako bi ubili klice - objasnila je u videu.

Stotine ljudi komentarisalo je objavu koja je od tog trenutka pregledana preko 600 hiljada puta, a mnogi su podelili da nisu znali te ključne informacije pre nego što su krenuli u čišćenje toaleta. “Znači da je moj toalet, koji sam danas temeljno očistila, još uvijek prljav?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga otkrila “Nikad nisam pročitala etiketu…”

 

Komentari (0)
Loading