Uz ove BILJKE privucite LJUBAV u vaš život: Feng Šui otkriva uz koji cvet će se MUŠKARCI ''lepiti'' za vas

Vesti 28.03.2022 10:45 0

Evo koje biljke prema feng šuiju privlače pravu ljubav - treba ih pažljivo negovati u domu!

cveće

Shutterstock

Svaki cvet zrači određenom energijom i svaki deluje drugačije na određen spekatar u našem životu.
Prema feng šuiju postoji cveće neko cveće ima magična svojstva, kao što naprimer bosiljak štiti od negativne energije, veruje se da ove biljke privlače našu srodnu dušu u naš život. 

1. Kineska ruža

Poznatija kao hibiskus, simbolizuje ljubav poput magneta, što znači da će se ljubav lepiti za vas. Ovu biljku postavite jugozapadno u vašem domu, jer je to ugao ljubavi.

Uz ove BILJKE privucite LJUBAV u vaš život: Feng Šui otkriva uz koji cvet će se MUŠKARCI ''lepiti'' za vas

Shutterstock

 

2. Spatifum

Ili ženska sreća, kupuje se i čuva se kao i Anturijum, muški deo sreće. Obavezno ih čuvajte u saksiju tamnije boje, koja simbolizuje odanost i plodnost. Ove biljke čine savršen spoj muške i ženske energije, pa ćete tako i privući partnera koji vam najviše energestki odgovara. 

3. Ciklama 

Prema verovanju ovaj cvet će sinonim za harmoniju i ljubav. Oni koji drugo tragaju za srodnom dušom, i koji su dugo usamljeni, osim što ćete privući partnera, ova biljka će vam pomoći da napravite pravi izbor u krajnjem odabiru. Ova biljka je poželjna i kao poklon za godišnjicu braka ili venčanje. 

Koju god da biljku odaberete, bitno je da to uradite sami. Ne dozvolite da ih zapostavite, kako ne bi uvenule. Što više vi budete dali ljubavi njima, biljka će vam pet puta više uzvratiti. 

Komentari (0)
Loading