Neke žene NIKADA ne dožive VRHUNAC: Stručnjaci otkrili koji je OKIDAČ RAZOČARENJA u krevetu

Vesti 30.03.2022 22:40 0

Opšte je poznato i dokazano da muškarci dožive skoro svaki put orgazam, dok je kod žena situacija dosta ređa

Neke žene NIKADA ne dožive VRHUNAC: Stručnjaci otkrili koji je OKIDAČ RAZOČARENJA u krevetu

Shutterstock

Istaživanje koje je sprovedeno, pokazalo je da 15% žena ima poteškoće u dostizanju vrhunca, a 10% nikada nije imalo orgazam tokom seksa. Ovo je poražavajuća činjenica jer većina žena retko doživi orgazam.

Takođe, nakon ankete 52.588 odraslih, samo 65% heteroseksualnih žena reklo je da uvek može da postigne orgazam, dok, s druge strane, 95% muškaraca kaže da skoro svaki put uspešno dolazi do savršenog kraja. 

Stručnjaci kažu da je nedostatak znanja o klitorisu, razlog zašto sve manje žena doživljava zadovoljstvo. Spoljni deo klitorisa ima 8.000 nervnih završetaka i ako se zapostavi, žena će teško biti ispunjena u činu do kraja. 

Muškarac ne može da započne odnos bez erekcije, tako ni žena ne bi trebala da stupi bez stimulacije klitorisa. 

Neke žene NIKADA ne dožive VRHUNAC: Stručnjaci otkrili koji je OKIDAČ RAZOČARENJA u krevetu

Shutterstock

 

Predigra je takođe jako bitna stavka jer je svakoj ženi potrebno vreme da se opusti i poveže sa samim partnerom. Bez ove bitne tačke, žena verovatno da neće doživeti krajnji vrhunac.

Premala seksualna želja prema partneru može da bude jedna od prepreka. Možda ga volite i prija vam kao životni partner, ali vas u krevetu ne uzbuđuje. Strast može da se ugasi s godinama, ali uvek postoji način kako ga ponovo rasplamsati. Sve je do vas i vaših želja.

Način razmišljanja, igraja najveću ulogu tokom seksualnog odnosa i dostizanja orgazma. Ako ste rasejani ili sami sebi govorite da nećete uspeti da doživite orgazam, to će se i desiti.

Najbitnije je da se opustite i osećate sigurno u vašem telu. A ako i posle svih pokušaja i dalje ne možete da doživite vrhunac, najbolje bi bilo da se posavetujete sa lekarom, on će vas najbolje uputiti šta je najbolje da se uradi za vas.

Komentari (0)
Loading