O savetima mame Tare priča ceo INTERNET: Uz jednostavan TRIK na hrani štedi NENORMALNU sumu novca!

Vesti 02.04.2022 19:33 0

Tara Gobl (50) je samo na hrani uspela da uštedi milion i po dinara za 15 godina

O savetima mame Tare priča ceo INTERNET: Uz jednostavan TRIK na hrani štedi NENORMALNU sumu novca!

Printscreen/Facebook

Tara tvrdi da je za 15 godina uspela da uštedi oko milion i po dinara.

Mama dvoje dece sprema hranu unapred i zamrzne je. Na taj način ima brzo pripremljenu večeru za decu, a dodatno uštedi par stotina funti svake godine. 

- Pripremala sam hranu za zamrzivač još od kada su mi deca bila mala, a uveče sam radila u supermarketu, tako da su imali finu večeru pre nego što bih otišla na drugi posao. Tako sam sve zajedno kuvala otprilike 15 godina - objasnila je profesionalna kuvarica, zaposlena u školi.

Kaže da uštedi oko 7.500 dinara mesečno. Tara iz Kenta dodala je kako joj to olakšava kupovinu kvalitetnijeg mesa jer ga kuva i čuva u zamrzivaču.

Ceo trik je u tome da omiljena jela kuva unapred.

„Kuvam unpared mleveno goveđe meso koje volim da kupujem (kvalitetnije i manje masno) kad ga nađem na akciji. Napravim osnovu za bolonjeze, pretvorim ga u lazanje i kanelone, dodajem grašak i čili kako bih napravila čili con carne.“

Osim mesa, Tara kupuje i dodatke i začine kada su na akciji. Na primer, na veliko kupuje piletinu i pravi kari.

Osim hrane, Tara kupuje posude i vrećice za zamrzavanje kad god su na akciji. Sve svoje posude sa hranom označava i stavlja nalepnice, kako bi tačno znala što je u njima i kada je šta napravljeno.

Komentari (0)
Loading