Šokantna ispovest GOSPOĐE: Podelila sam KREVET sa šestoricom, bilo je to nezaboravno iskustvo!

Vesti 02.04.2022 22:05 0

Žena koja je prevalila 60. godinu života tvrdi da je na vrhuncu strasti i uzbuđenja

Šokantna ispovest GOSPOĐE: Podelila sam KREVET sa šestoricom, bilo je to nezaboravno iskustvo!

Shutterstock

Grupnu akciju imala je prvi put pre 20-ak godina, a nedavno se počastila sa čak šest momaka odjednom.

Ovo je njena ispovest:

U braku sam sa svojim suprugom preko 40 godina. Upoznali smo se na faksu, oboje smo doktorirali filozofiju, sada radimo na istom institutu. Za Božić 2019. iskusila sam prvi put akciju sa šest muškaraca odjednom. Moj muž je prvi predložio grupnjak nakon rođenja naše dece, a trebalo mi je 10 godina da se složim s tim.

U početku sam mislila da se samo želi da bude intiman s drugim ženama. Nisam shvatala koliko uživam u akciji s drugim muškarcima, odmah sam to zavolela. Skoro 20 godina kasnije, mi ne mislimo da smo u otvorenom braku. Prepuštamo se drugim ljudima, ali uvek smo  zajedno. 

Organizator mi je jednom prilikom dao odgovornost da šest muškaraca pripremim za drugu ženu. Nakon nekog vremena pitala sam se mogu li se ja više uključiti i završila sam sa šest momaka, od kojih je jedan imao 25. Svaki od njih bio je nežan i sladak.

Mi najčešće imamo trojku, ponekad je to samo za jednu noć, a nekad se s nekim ljudima viđamo godinama, ali teško je pronaći ljude naših godina. Nadamo se da ćemo zadržati ovaj način života što je duže moguće. Morate živeti život do kraja.

Komentari (0)
Loading