Savršeni VIBRATORI za parove: Uz ove igračke vratićete izgubljenu STRAST i produžiti uživanje

NajŽena Vesti 04.04.2022 22:45 0

Vibratori su povezani prvenstveno sa solo zabavom. Međutim, na prodaju su dostupne i igračke koje će takođe doneti zabavu parovima. Izabrali smo tri vrhunske igračke!

Savršeni VIBRATORI za parove: Uz ove igračke vratićete izgubljenu STRAST i produžiti uživanje

Shutterstock

Vibrator neće biti pogodan samo za masturbaciju, već će se koristiti i za diversifikaciju igara u krevetu za dvoje. Može se koristiti za stimulaciju vagine, klitorisa ili nekoliko tačaka istovremeno. Vibracije će takođe zadovoljiti vašeg partnera.

Vibrator za C parove

Shutterstock

 

Vibrator u obliku slova C biće odličan gedžet za parove. Posebno je dizajniran da pruži dodatnu stimulaciju oba partnera tokom penetracije. Jedan deo se stavlja u vaginu na njen prednji zid, a drugi na klitoris. Vibrator ostavlja dovoljno prostora u vagini za penetraciju tako da i partner može da uživa u dodatnoj stimulaciji.

Vibrator za parove sa zaobljenim krajem

Shutterstock

 

Zaobljeni kraj igračke može se koristiti kao masturbator tako što ćete staviti prsten na penis i polako se pomerati napred-nazad. Dve tačke stimulacije na prstenu su takođe pogodne za tačnu stimulaciju. Drugi kraj vibratora je namenjen prodiranju. Krajevi imaju odvojene motore koji se mogu kontrolisati nezavisno jedan od drugog. Oba motora imaju tri podešavanja brzine i četiri šablona vibracija.

Vibracioni prsten

Shutterstock

 

Vibrirajući prsten koji se stavlja preko penisa je dizajniran da produži erekciju. Istovremeno, pruža i stimulaciju klitorisa. Fleksibilan je i napravljen od materijala bezbednog za telo, tako da se lako prilagođava jedno drugom.

Komentari (0)
Loading