Honor u Srbiji lansirao "Honor magic 4 Lite" 5G: U periodu pretprodaje na poklon Honor "Choice Earbuds X" slušalice

Vesti 14.04.2022 14:07 0

Honor Magic4 Lite dolazi sa dugotrajnom baterijom sa inovativnom Honor SuperCharge tehnologijom, a poseduje i vodeći u klasi HONOR FullView ekran od 120Hz

Honor u Srbiji lansirao "Honor magic 4 Lite" 5G: U periodu pretprodaje na poklon Honor "Choice Earbuds X" slušalice

Honor

Beograd, 14. april 2022. – Globalni tehnološki brend HONOR najavio je lansiranje modela HONOR Magic4 Lite, koji je opremljen Google servisima (GMS). Podržan HONOR-ovim glavnim tehnološkim inovacijama, HONOR Magic4 Lite se može pohvaliti tehnologijom HONOR SuperCharge od 66W, tankim i uskim okvirima koji su vodeći u industriji, i jedan je od prvih pametnih telefona u industriji koji pokreće Snapdragon® 695 5G mobilna platforma. HONOR Magic4 Lite je na tržištu Srbije u pretprodaji dostupan od 14. do 25. aprila kod partnera Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i CT Shop po preporučenoj ceni od 39.900,00 rsd, a u tom periodu svi koji kupe HONOR Magic4 Lite dobijaju HONOR Choice Earbuds X slušalice na poklon.

- Donoseći izuzetan kvalitet i softvera i hardvera korisnicima pametnih telefona širom sveta, HONOR Magic4 Lite obezbeđuje najbolje iskustvo u klasi za današnju generaciju željnu zabave. Podržan našim inovativnim tehnološkim rešenjima, uključujući HONOR FullView ekran i HONOR SuperCharge od 66W, HONOR Magic4 Lite donosi izvanredno iskustvo - rekao je Bruce Huang, prvi generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija.

Honor u Srbiji lansirao

Honor

 

Honor

 
Dugotrajna baterija i HONOR SuperCharge od 66W

Opremljen baterijom od 4800mAh1, HONOR Magic4 Lite korisnicima omogućava da provedu do 16,8 na društvenim mrežama ili 12,8 sati reprodukcije video materijala ili 25,6 sati za razgovor2 – i to sa jednim punjenjem, što je savršeno za one kojima je potrebna baterija koja dugo traje.

Donoseći moćne i inovativne tehnologije svim globalnim korisnicima pametnih telefona, HONOR Magic4 Lite podržava tehnologiju HONOR SuperCharge od 66W, koja može da napuni uređaj za 50% za samo 15 minuta i 81% za samo 30 minuta3, osiguravajući da korisnici mogu brzo da uključe svoj uređaj i uživaju u beskrajnoj zabavi ma gde se nalazili.

Honor u Srbiji lansirao

Honor

 

 

Kompaktan dizajn sa super uskim okvirima

HONOR Magic4 Lite je dizajniran tako da ima kompaktnu strukturu, debljine samo 8,05mm4 i težine 189g5, donoseći korisnicima tanak i lagan uređaj koji se lako drži i može da bez problema stane u džep ili manju torbu.

Podržan HONOR-ovim glavnim inovativnim tehničkim rešenjima, HONOR Magic4 Lite poseduje super uske okvire od 1,05 mm sa leve i desne strane, koji su 40% uži nego kod većine pametnih telefona u istoj kategoriji6, što donosi odnos ekrana i kućišta od 94%7.

Komentari (0)
Loading