Odličan TRIK sa TikToka oduševio sve: Brzo i lako pokidajte aluminijumsku foliju, NE CEPA se na više mesta

M. G. Vesti 14.04.2022 19:09 0

Evo kako se lako kida aluminijumska folija.

Odličan TRIK sa TikToka oduševio sve: Brzo i lako pokidajte aluminijumsku foliju, NE CEPA se na više mesta

Shutterstock

Aluminijumska folija ima višestruku primenu u kuhinji. Ne korsti se samo za umotavanje i lakše odlaganje hrane, nego i zadržva toplotu, a kada tepsiju prekrijete alu folijom, ona sprečava da hrana izgori tokom pečenja.

Ona nije pogodna samo u kulinarstvu, već je odličan i za čišćenje doma. Ako želite da vam posuđe blista, onda je alu foluja vaš spas, takođe pomaže i da masonća ne završi u odvodu sudopere. 

Ne postoji domaćica koja aluminijumsku foliju nema u svom domu, ali mnoge ne znaju kako sve mogu da je koriste. Pored svoje velike primene u domaćinstvu, možete je koristiti za bolove u rukama, leđima ili zglobovima.

Da li je i vama teško da pokidate foliju? Pokazujemo vam kako da to odradite bez muke i na brzinu. Do sada kada se pokušavali da iskidate foliju ona vam ispadne iz kutije ili "beži", pa se kida na više mesta. Sada na kutiji, na uskom delu, napravite prorez, sa obe strane.

Gurnite prst, kako bi karton "ušao" unutra i "blokirao" foliju da se pomera. Pogledajte u snimak ispod ukoliko postoje neke nejansoće. 

 

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading