Evo kako da do kraja "oližete" teglu: Uz ovaj jednostavan trik, ni trunka vašeg omiljenog namaza neće ostati u njoj

Vesti 20.01.2022 17:50 0

Ako se i vi nervirate kada u tegli ostane još malo čokoladnog namaza, ali nema šanse da ga izvučete, ovo je rešenje

Evo kako da do kraja "oližete" teglu: Uz ovaj jednostavan trik, ni trunka vašeg omiljenog namaza neće ostati u njoj

unsplash.com

 

Čokoladni namazi su jako popularni, mada nisu baš zdravi ako se jedu svakog dana. Ako i vi koristite "Nutelu" za mazanje na parče hleba ili palačinke, verovatno ste se sreli sa situacijom u kojoj ne možete više da izvučete ono što se nalazi u tegli. Grebete kašikom, mučite se, ali ne ide.

Sada je jedan čovek na forumu dao "naučno" objašnjenje kako da izvučete i poslednji "atom" ukusnog čokoladnog namaza iz pakovanja!

Namaz je sam po sebi teška supstanca, i mnogi ljudi je otvore, i onda ravnomerno kašikom zahvataju sa vrha. Kašikom prođu i po stranama tegle, e tu naprave veliku grešku - objasnio je on.

Čokoladni namaz bi, objašnjava ovaj "stručnjak", trebalo vaditi samo iz sredine. Nemojte kašikom zahvatati po stranama pakovanja.

- Pošto je u pitanju teška, i prilično masna smesa zbog ulja koja sadrži, samo pravite rupu u sredini. Težina namaza i gravitacija učiniće svoje, smesa će težiti tome da popuni rupu, i nivo 'Nutele' u tegli će se ravnomerno spuštati. Na kraju ćete samo na dnu imati preostali sloj, ali ne i po celoj unutrašnjosti tegle - objasnio je.

Da bi trik upalio, pisali su ispod njegovog posta na Reditu, važno je da ne pravite grešku i ne držite čokoladni namaz u frižideru gde će se "skameniti", već da stoji na sobnoj temperaturi. 

Komentari (0)
Loading