Ako ovo primetite, imate NEGATIVNU energiju u KUĆI: Vaši LJUBIMCI i biljke su najbolji pokazatelji loše VIBRACIJE

Vesti 19.04.2022 18:10 0

Na ovaj način možete da utvrdite da li je mesto ima negativne vibracije

Ako ovo primetite, imate NEGATIVNU energiju u KUĆI: Vaši LJUBIMCI i biljke su najbolji pokazatelji loše VIBRACIJE

Shutterstock

Naša kuća treba da bude prava oaza mira za celu porodicu, ali često u nekim periodima života to baš i nije tako, pa gledamo samo da se sklonimo i pobegnemo što dalje od nje. 

Svaki prostor ima svoju određenu energiju, i često nam se desi i kada odemo kod nekoga drugog u kuću često nam bez nekog posebnog razloga nešto tamo ne odgovara. 

Ovo su neki od ,,simptoma'' koje možete da prepoznate.

1. Glavobolja

Ako vam se glavobolja javlja samo povremeno i to baš na određenoj lokaciji, često je znak da nešto remeti i neodgovara našoj energiji. Pratite kada i u kom momentu vas boli glava.

2. Kaustrofobija

Ako odjednom u nekoj prostoriji osetite datu ,,težinu“ u grudima, teško disanje, i neku vrstu bespotrebne panike. 

3. Biljke

Koliko god da se trudite vaše biljke nikako ne uspevaju, iznova i iznova se suše, bez obrzira na negu. Ovo je jasan pokazitelj negativne energije

Zalivanje

Shutterstock

 

4. Spavanje

Koliko god da ste umorni, ne možete da spavate. Okrećete se, vrtite i imate nemirna osećanja i misli koje vas ne puštaju da se odmorite i spremite za sutrašnji dan.

5. Mirisi

Čudni neobični mirisi bez porekla, ne možete da odredite odakle dolaze iako ste možda sat vremena pre toga sredili celu kuću.

 

6. Nemirni kućni ljubimci

Poznato je da psi više osećaju i vide od nas. Osete ko nas voli, želi dobro a i one druge negativne stvari kod čoveka. Kada su psi ili mačke u kući lepo raspoloženi, nemate razloga za brigu, ali ako su stalno napeti i previše hipekativni, onda je znak za brigu. 

Za mesto gde osećate negativnu energiju u vašoj kući koristite tamjan. Tamjan će proterati sve neprijatne mirise, energetski očistiti prostor i ispuniti ga prijatnijim energijama.

Ako ipak u tuđim kućama osećate nelagodu, izbagavajte tamo da idete. 

Komentari (0)
Loading