BUDITE se noću uvek u isto vreme? Evo šta to znači i kada bi trebalo da se ZABRINETE!

Ž. T. Vesti 22.04.2022 22:56 0

Da li se redovno budite u isto vreme noću?

BUDITE se noću uvek u isto vreme? Evo šta to znači i kada bi trebalo da se ZABRINETE!

Shutterstock

Kineski sat, ili „sat bioloških organa“, će vam reći šta ovo može da znači.

Biološki organski sat je filozofija prema kojoj je dan podeljen na dvočasovne delove, od kojih je svaki dodeljen drugom organu.

Ideja o satu se koristi u akupunkturi u dijagnostici, jer simptomi koji se javljaju redovno u isto vreme mogu ukazivati na probleme sa organom koji u to vreme ima svoj period aktivnosti.

Zato, buđenje u isto vreme svakog dana (ili skoro svakog dana) može biti poruka da jedan od naših organa pokušava da nam privuče pažnju.

Teškoće da zaspite između 21 i 23 sata

To može da bude znak da imate probleme sa imunološkim sistemom, štitnom žlezdom, nadbubrežnim žlezdama i metabolizmom. Problemi sa uspavljivanjem takođe mogu biti povezani sa stresom. Vežbe opuštanja, trebalo bi da vam pomogne.

Budite se između 23:00 i 1:00 ujutru

Ovo je period aktivnosti žučne kese. Dakle, ako se probudite u ovo vreme, to može značiti probleme sa vašim folikulom. U takvoj situaciji vredi razmisliti o promeni ishrane i odustajanju od nezdravih masti.

Prema Kineskom satu, to takođe može značiti da imate mnogo sažaljenja (žuči) prema drugim ljudima. Tada će prihvatanje i oprost pomoći.

Budite se između 1:00 i 3:00

To je period jetre. Možda je njen rad poremećen. Vredi razmisliti o promeni ishrane i detoksikaciji.

Budite se između 3:00 i 5:00

Vreme je za čišćenje debelog creva. Zbog toga mnogi ljudi započinju dan odlaskom u toalet.

Emocionalno, ovo vreme je povezano sa nestrpljenjem, osećajem stagnacije i nelagodnosti povezane sa ograničenim mogućnostima za lični razvoj.

Komentari (0)
Loading