One su najbolje LJUBAVNICE: Tri VRELE tajne žena koje su SAVRŠENE u krevetu, uz njih je svaki muškarac PASTUV i KAZANOVA

Vesti 17.04.2023 08:00 0

To je onaj tip žene koja voli sebe, voli svoje nago telo, pa samim tim obožava seks

One su najbolje LJUBAVNICE: Tri VRELE tajne žena koje su SAVRŠENE u krevetu, uz njih je svaki muškarac PASTUV i KAZANOVA

Shutterstock

 

Kao i u svemu ostalom što vam ide od ruke, da biste bili dobri u krevetu, preduslov je da volite to što radite, da ste spremni da uložite vreme, pažnju, napor. Dobra ljubavnica uživa u seksu bez stida, traži ono što joj prija i pruža svom partneru ono što želi. Pored žene koja ume da uživa, lako je osećati se kao pravi pastuv.

I uopšte ne vide zašto bi bilo drugačije. Valjda svako normalan voli seks. Normalno je voleti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nežnost, sve od čega se dobar seks sastoji.

Ali, šta to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje takođe vole seks?

Pa, one više uživaju u seksu. Da li je to neka nasledna osobina, ili su one opuštenije, više vole sebe, tek, zadovoljstvo im je dostupno kad god posegnu za njim. Ne moraju da postižu orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju do samozaborava, a muškarac se oseća kao Mandrak.

Ne stide se

Ne traže da se ugasi svetlo, ne zahtevaju posebne uslove, vole da su gole i da osećaju celim telom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nežno milujete, vrlo su senzitivne, a od atmosfere i raspoloženja zavisi da li će bolje reagovati na rastapajuću nežnost i narastajuću strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne stide, one poznaju sve te varijacije i umeće da vas upute u svoje raspoloženje, ili da otprate vaše. Sve može, a ne morate ni reč da kažete.

Imaju inicijativu

Neće čekati da se vi smislite i odvažite. Preuzeće inicijativu. Razigrano, odlučno i umešno. I biće vam drago da se prepustite.

Kad ona vodi igru, uradiće za sebe i za vas sve što treba, uputiće vas kako da joj asistirate, zaustaviće vas u onome što joj ne odgovara. Sve lagano, prirodno i opušteno. Muškarcu ostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i oseća.

Uz njih se osećate kao pravi mužjak

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. Sa olakšanjem odbacuje odeću koja je sputava, sa oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj lepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocenom poklonu zbog koga je sva ponosna i radosna. Prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva.

Svaki normalan muškarac uz ovakvu ljubavnicu oseća se kao najbolji ljubavnik, pastuv i Kazanova.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading