Ova voda za mršavljenje je postala HIT u svetu: Nakon samo par dana rezultati su VIDLJIVI!

K.Ć. Vesti 26.04.2022 14:08 0

Recept je veoma jednostavan, a rezultat fantastičan

Ova voda za mršavljenje je postala HIT u svetu: Nakon samo par dana rezultati su VIDLJIVI!

unsplash.com

Pozitivni efekti se mogu videti nakon samo nekoliko dana. Ova voda ubrzava metabolizam, smanjuje apetit i čini naš stomak ravnim. Odličan je saveznik u mršavljenju, ali će se dopasti i ljubiteljima zdrave ishrane.

Autor recepta za vodu Sassi je dijetetičar Sintija Sas - specijalista za mršavljenje. Njen napitak nije samo zdrav i efikasan, već je i ukusan i jednostavan za pravljenje. Potrebno vam je samo pet sastojaka, koje možete lako pronaći u bilo kojoj prodavnici.

Sastojci:

  • 1 limun
  • 1 krastavac
  • 8-12 listova sveže nane
  • 1 kašičica čaja od nane
  • 1 kašičica rendanog đumbira (svežeg)
  • 2 litra vode

Pokušajte da nabavite organski limun i krastavac jer se koriste sa korom. Možete koristiti običnu vodu iz slavine, ali ništa vas ne sprečava da odaberete svoju omiljenu izvorsku vodu.

Temeljno operite limun i krastavac. Isecite ih na tanke kriške i stavite u bokal ili teglu. Narendajte koren đumbira i dodajte. Dodajte nanu i prelijte vodom. Pokrijte posudu i stavite piće u frižider na nekoliko sati.

Kako piti ovu vodu?

Kao i kod svega ostalog, preporučuje se i umerenost. Za ravan stomak, pijte je ujutru na prazan stomak, pre ručka i oko dva sata pre spavanja. Posle nedelju dana dobro je napraviti pauzu jedan dan, a zatom dve nedelje piti svaki drugi dan.

Voda osvežava, hidrira, smanjuje apetit, ubrzava metabolizam i pomaže da se postigne ravan stomak . Osim toga, odličnog je ukusa i možete ga pripremiti za nekoliko trenutaka u svom domu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading