Petar iz Pirota snimio video "kako da smuvate devojku" i bukvalno srušio Internet: "Samo joj tiho kaži "nisam ja odavde", gledaj je pravo u oči i tvoja je"

Vesti 16.09.2021 15:12 0

Svako je barem jednom u životu imao tremu prilikom sklapanja nekog novog poznanstva. Bila to osoba suprotnog ili istog pola, ako nekome prilazimo sa namerom da ih zavedemo - normalno je da se malo uplašimo i "spetljamo"

Petar iz Pirota snimio video "kako da smuvate devojku" i bukvalno srušio Internet: "Samo joj tiho kaži "nisam ja odavde", gledaj je pravo u oči i tvoja je"

Printscreen/Youtube

Međutim i za to postoji lek! Barem tako tvrde Mateja Zdravković i Petar Potić iz Pirota koji su pre šest godina zajedno vodili Školu zavođenja i aktivno delili ljubavne savete, za prpadnike jačeg pola, na zajedničkom Jutjub kanalu.

U njihovom najpopularnijem videu koji je prikupio preko 90 hiljada pregleda, Petar Potić je objasnio kako možete da "smuvate devojku u sred bela dana".

 

Zaustavljanje

U kratko petominutnom klipu, stručnjak za zavođenje objašnjava da je najbolji način da uđete u priču sa devojkom na ulici, da je zaustavite tako što ćete je pitati da vam pomogne, a dok traje razgovor bitno je da sve vreme održavate kontakt očiju i da imate dovoljno "visok" tonalitet glasa.

- Kažite joj "izvini, samo trenutak, nisam odavde", idite sa njom malo, pa potom stanite ispred nje i zauzmite dominantan govor tela i ona će stati ispred vas - kaže Petar u videu pa potom dodaje da onda možete da počnete priču o bilo čemu.

Prvi fizički kontakt

Kada se već upustite u neku priču, Potić savetuje da prekinete potencijalnu partnerku, da joj pružite ruku i pretstavite se. Ovako ćete uspeti da je na kratko držite za ruku i kreirate zonu komfora, a i da demonstrirate vaše samopouzdanje.

Petar takođe savetuje da iskoristite svaku priliku tokom ove interakcije da zagrlite devojku i na taj način pokupite neke dodatne poene kod nje.

- Budite fizikali sa njom, to je ta kino eskalacija sa kojom ćete stvoriti veću zonu komfora između vas.

Broj telefona

Nadalje Petar objašnjava da morate da budete oprezni i spremni na odbijanje kada upitate devojku za broj. Zato on savetuje da delujete što manje zainteresovano kada postavljate ovo pitanje.

- Vidi, nisam od onih momaka koji su navalentni, koji stalno šalju poruke i zovu u pola noći. Ove nedelje imam puno obaveza, neću moći da se dopisujem sa tobom, iako mi je prelepo da se družimo sa tobom. Napisaću ti poruku za nedelju ili dve. Ako hoćeš odgovori mi, ako ne brišem broj i baš me briga - rekao je Petar i dodao da veruje da je ovo pravi recept za uspeh.

Čim dobijete njen broj i raziđete se, možete odmah da joj pustite poruku ili možete stvarno da se suzdržite i javite se tek za koji dan - na vama je da odlučite.

Iako je ovaj video izašao pre malo manje od šest godina, nedavno je doživeo svoju "renesansu" i ponovo je postao jedna od glavnih tema za šalu. Međutim, kada se cela priča o Školi zavođenja tek pojavila, mnogi momci su odlazili na organizovana predavanja, koja su tržali dvojica osnivača, kako bi imali neko novo štivo za slanu šalu kada izađu sa društvom. 

Činjenica jeste da je ovo simpatičan projekat, koji je možda i nekom pomogao, ali celokupna priča previše komična da bi iko mogao ovo da shvati za ozbiljno.

Šta Vi mislite o ovome?

Komentari (0)
Loading