Šta kada vam dom okupiraju MRAVI? Jedno SREDSTVO vam nikada ne bi palo na pamet, probali smo i beže kao LUDI!

Vesti 05.08.2022 19:10 2

Ovo je period kada svi očekujemo najezdu mrava

Šta kada vam dom okupiraju MRAVI? Jedno SREDSTVO vam nikada ne bi palo na pamet, probali smo i beže kao LUDI!

Shutterstock

Ako izbegavate skupa i štetna komercijalna sredstva za ubijanje insekata, obožavatelji popularne ''kraljice čišćenja'' Mrs. Hinch imaju rešenje koje će vas koštati oko stotinu dinara.

Verovali ili ne, reč je o puderu u prahu.

"Puder protiv mrava mi je jedno od dražih otkrića! Stvarno deluje!" napisala je jedna članica ove popularne grupe. Objasnila je i da ga je nekoliko godin posipala oko mesta gde mravi ulaze u stan, a sada je nekoliko godina mirna. "Može se koristiti bilo kakav talk", dodao je jedan korisnik. Treći je podelio: "Ja pospem talk oko ulaznih vrata i deluje!" A kako bi se na duže vreme sprečio dolazak mrava, korisnici kažu da puder pospu i po pragovima i prozorskim daskama. "Otkad to radim, nemam problema s mravima!" komentarisala je još jedna osoba, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO

 


 

 

 

Komentari (2)
Loading
SvetlanaP
03.05.2022 19:12

Najefikasnije sredstvo da se resite mrava je sledece: Isecite limun na kolutove i pospite ga cimetom..... i dovidjenja prijatno.... mravi.

Mixino r
05.08.2022 21:22

U ovo vreme mi se pojavljuju i one leteće mravice sa krilcima, pa jure ove gmižuće da se pare, što je prizor koji šokira, kada udješ u kupatilo i vidiš ih na gomili! U te svrhe sam napravila "zamku" - u poklopac od tegle sipate: kašičicu sode bikarbone, pokrijte je šećerom i vanilinom, pa sipajte vode, da im napravite bazenčić, oni se polakome, dodju da piju, napiju se i nema ih više! Soda bikarbona ih sredi!