Ko je BOLJI i izdržljiviji u krevetu? Muškarci sa ISKLESANIM pločicama ili oni sa ŠLAUFOM oko struka, evo šta kažu istraživanja!

Vesti 03.05.2022 21:55 1

Izgled muškarca ključan je za hemiju i rasplamsavanje strasti

Ko je BOLJI i izdržljiviji u krevetu? Muškarci sa ISKLESANIM pločicama ili oni sa ŠLAUFOM oko struka, evo šta kažu istraživanja!

Shutterstock

Postavlja se pitanje da li je i sam izgled ključ za izdržljivost ili istraživanja ipak idu u prilog manje privlačnim muškarcima.

Prema istraživanju naučnika sa turskog Instituta "Erciyes" muškarci s nešto većim indeksom telesne težine i opsegom struka većim od 92 cm, u projeku duže izdržavaju u seksu - oko 7,3 minuta. S druge strane, muškarci ravnog stomaka imaju prosečno trajanje seksa oko 2,5 minuta pre orgazma.

Mršaviji iz skupine jedva su izdržali tri minuta, a češće pate i od prerane ejakulacije.

- Recimo da muškarac ima seks 100 puta godišnje. Ako ima naslage na trbuhu, on će provesti otprilike osam sati - ceo radni dan - više godišnje u seksu sa svojom partnerkom nego ako ima pločice To je znatna količina vremena - piše u izveštaju.

Naime, pivski i razni drugi oblici trbuščića povezuju se i s većim nivoom hormona estradiola, ženskog hormona koji je odgovoran za veću izdržljivost u seksu, piše Business Standard.

 

Komentari (1)
Loading
Debeo i ponosan na to
04.05.2022 09:13

Pa sto je covek deblji do je deblja i ona stvar. Zene to znaju i umeju u krevetu vise nego da cene.