"Više NAUČIMO na društvenim mrežama nego u ŽIVOTU": Znate li čemu služi i za šta se koristi RUČKA na AUTOMOBILU iznad prozora?

Vesti 05.05.2022 10:04 0

Na društvenim mrežama često saznajemo skrivene funkcije stvari koje godinama pogrešno koristimo, a tako je jedna devojka nedavno otkrila i čemu zapravo služe ručke koje se u automobilima nalaze iznad prozora

"Više NAUČIMO na društvenim mrežama nego u ŽIVOTU":  Znate li čemu služi i za šta se koristi RUČKA na AUTOMOBILU iznad prozora?

Shutterstock

Korisnica @sanne_vberkel objavila je video na TikToku u kojem je pokazala koja je svrha ručke u automobilu zbog čega je prikupila više od 7,1 miliona pregleda korisnika.

Na snimku ona ručku povlači iznad suvozačevog prozora, a onda okreće malu kvačicu unutra. Ova kvačica drži ručku na mestu, što olakšava kačenje garderobe.

Moramo da naglasimo da ovo možda ne funkcioniše u svakom automobilu.

Brojni su TikTok korisnici ostali šokirani tom funkcijom priznajući da im to nikad ni ne bi palo na pamet, a brzo su u komentarima otkrili i da više nauče na društvenim mrežama nego u stvarnom životu. “Šta?! Kako to nisam shvatila za 42 godine života?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “TikTok me naučio više nego škola!”

BONUS VIDEO



 
Komentari (0)
Loading