Kada ČISTITE kuću, ove stvari OBAVEZNO bacite: Privlače samo bolest, bedu i NESREĆU

Vesti 05.05.2022 17:00 0

Ako želite da vas negativna energija zaobiđe, poslušajte ove savete

Kada ČISTITE kuću, ove stvari OBAVEZNO bacite: Privlače samo bolest, bedu i NESREĆU

Shutterstock

Kada krenete da čistite kuću, bitno je i vrlo potrebno da se oslobodite ovih predmeta, jer vam više nikako ne služe. Ne bude u vama dobre emocije ili su slomljene i oštećene.

Kada se negativna energija uvuče u dom, privlači samo nesreću, a blokira sve one pozitivne i dobre stvari, kao što su radost i uspeh. 

Ovih stvari morate odmah da se oslobodite:

1. Prazne boce i tegle

Mnoge domaćice vole da ih čuvaju  za svaki slučaj. U ormaru je dozvoljeno držati nekoliko praznih tegli, što može biti korisno u svakodnevnom životu. Ali nemojte prekriti pola balkona. Prazne konzerve i flaše kradu energiju i isisavaju pozitivno.

Kada ČISTITE kuću, ove stvari OBAVEZNO bacite: Privlače samo bolest, bedu i NESREĆU

Shutterstock

 

2. Stare sveće

Prema feng šuiju vatra sagoreva negativnu energiju u domu. Zbog toga sveće koje se pale uvek čine da se osećamo prijatno i sigurno. Ali poluizgorelu sveću treba posmatrati kao otpad koji treba reciklirati ili zameniti novim svećama.

3. Pokloni

Čudni pokloni, koji vam se na prvu nisu dopali, treba da ih se otarasite. Nije bitno od koje osobe ste to dobili, bitna je emocija jer svaka stvar treba da izazove sreću i zadovoljstvo i težite ka tome. 

4. Oštećeno posuđe

Svi predmeti u vašoj kuhinji trebaju biti celi. Ako koristite stari oštećen servis za čaj, ali ste sakrili novi i lepi u ormar, odbijate uspeh i sreću. Ne odlažite svoj stvarni život za sutra! Koristite novi stolnjak ili novi set posuđa i uživajte u ovom životu! Ne čekajte goste kako biste uživali u stvarima koje ste sebi priuštili.

5. Odeća koja vam se ne dopada

Odeća treba da bude funkcionalna i prijatna. Ali ako su stvari postale nevoljene i samo zauzimaju prostor u ormaru, vreme je da se oprostite od njih. Ako su u dobrom stanju, odnesite ih u dobrotvorne ustanove ili ih nekome poklonite.

Komentari (0)
Loading