Privucite USPEH i NOVAC u život: Tajna svega je u BOJAMA koje su u vašem domu

Vesti 06.05.2022 13:35 0

Uzmite papir i olovku i sve detaljno zapišite

Privucite USPEH i NOVAC u život: Tajna svega je u BOJAMA koje su u vašem domu

Shutterstock

Svi smo već dobro upoznati sa feng šui veštinom, koja nam pomaže da pametno osmislimo životni prostor i na taj način privučemo samo dobre stvari u naš život.

Ako težite za materijalnim bogatstvom, ključan je element drveta. 

Bagua je mapa koju feng šui majstori koriste, a po njoj bi trebalo da stan posmatrate dok stojite na ulaznim vratima

sat

Shutterstock

 

Delovi koji su dijagonalno najdalje od vas na levoj strani su polja koja bi trebalo da aktivirate.

Drvo je simbol rasta, novog početka, uspeha, zbog toga je veoma bitno, kombinovati ga u svom domu, sa ostalim elementima u kući.

Iako biste pomislili da je drvo smeđe, feng šui se više okreće lišću, mladim grančicama, pa se element drveta vezuje za razne nijanse zelene, kao i svetloplavu boju. Ljubičasta je takođe boja koja aktivira ovu energiju.

Energiju drveta ativiraju oblici koji su izduženi, tanki, stoje uspravno, a od šara preporučuju se pruge. Naravno, sobne biljke i cveće su poželjni, jer daju prostoru živu energiju.

Ako želite dodatno da ojačate energiju drveta, samim time i napretka, bogatstva i porodice, morate ovaj element dopuniti korišćenjem još dva elementa koji se nalaze pre njega u "ciklusu nastanka".

U slučaju drveta, to su metal i voda. Boje koje se za njih vezuju su bela, siva, srebrna, zlatna i druge metalik nijanse (metal), kao i crna i tamne nijanse plave (voda). Dodajte zaobljene, ovalne ili predmete nepravilnog oblika.

I za kraj,  dva elementa koja idu posle njega u ciklusu nastanka umanjiće dejstvo drveta. To su vatra i zemlja, čije boje su crvena, narandžasta, braon, žuta i bež, a oblici trouglasti, oštri, četvrtasti i ravni.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading