ODVRATAN PRIZOR: Devojka pokazala kako koristi wc šolju i zgadila ČETIRI MILIONA LJUDI, lekar se oglasio

Vesti 21.11.2021 16:40 0

Pokušala je da bude inovativna pa je naletela na komentare gađenja. Ova devojka je na Tik Tok aplikaciji pokazala kako koristi wc šolju

ODVRATAN PRIZOR: Devojka pokazala kako koristi wc šolju i zgadila ČETIRI MILIONA LJUDI, lekar se oglasio

Printscreen/TikTok

 

Mladi ljudi ponekad otkriju divne i vrlo praktične nove stvari, a ponekad, u želji da deluju pametno, urade potpunu glupost i misle da su otkrili nešto novo.

Eto, upravo tako se može opisati novi video koji je hit na društvenim mrežama, a koji je pogledalo 4,4 miliona ljudi, i većini se zgadilo!

Naime, jedna tiktokerka odlučila je da na toj društvenoj mreži sa svojih 11,6 miliona fanova podeli novi trik – snimila je sebe kako sedi naopačke na WC šolji, dok joj vodokotlić služi kao stočić!

Ona je poručila svojim pratiocima da će im video "zauvek promeniti živote", a zatim napisala "do sada ste kakili pogrešno".

 - Želim da vršite nudžu okrenuti naopako, dok grickate omiljene grickalice, gledate omiljenu seriju. To je ubedljivo najbolje - napisala je i objavila snimak sebe kako stavlja tablet i grickalice na vodokotlić, a zatim seda okrenuta naopako, licem ka vodokotliću.

 

 

I dok je tek nekoliko njih reklo da to uopšte nije loša ideja, većina je bila zapanjena idejom.

- Odbijam da hrana uđe u kupatilo,

- Sve je to kul, ali ko još jede u kupatilu? - samo su neki od komentara.

Među komentatorima se javio i izvesni dr Ajdin iz Turske, koji je poručio da bi "video trebalo da se završi u roku od pet minuta, inače češ dobiti hemoroide (ako sediš predugo)".

I drugi su upozoravali da sedenje na WC šolji naopako nije dobra ideja jer postoji rizik od infekcije bakterijom Ešerihijom koli, ukoliko dođe do kontakta sa fekalijama.

Komentari (0)
Loading