U svakom DOMU postoji "UGAO MOĆI": Pronađite VAŠ i AKTIVIRAJTE GA NA POSEBAN NAČIN, novac će vam bukvalno padati sa NEBA!

Vesti 20.05.2022 15:02 0

Feng šui koncept je mnogima poznat, ali je i dalje mnogo ljudi koji nisu čuli za "ugao sile"

U svakom DOMU postoji "UGAO MOĆI": Pronađite VAŠ i AKTIVIRAJTE GA NA POSEBAN NAČIN, novac će vam bukvalno padati sa NEBA!

Shutterstock

Koji je ugao sile i kako ga pronaći?

Svi znamo da u svakoj kući ima mnogo uglova. A ako su zatrpani objektima, oni su izvori negativne energije. Ali, stručnjaci u istočnoj praksi imaju potpuno drugačiji stav prema unutrašnjem uglu bilo koje prostorije, koja se nalazi dijagonalno od ulaznih vrata. Da biste pravilno identifikovali svoj ugao, ovaj put nećete morati da koristite specijalni kompas. Da biste to uradili, dovoljno je da stojite na ulaznim vratima i pažljivo vidite koji je ugao prostorije najudaljeniji. To jest, ako su vrata sobe smeštena na sredini zida ili su pomaknuta udesno, onda će „ugao sile“ biti suprotan levi ugao sobe. Ako se nalazi na levoj strani, onda treba obratiti pažnju na desni ugao nasuprot njemu. On će postati vaš lični ugao moći, gde možete smisliti želje i planirati svoju budućnost.

Kako aktivirati ispunjenje želja?

Kada odlučite gde je ugao sile, morate ga ispravno aktivirati. Za početak, morate izabrati jedan specifičan cilj ili želju koju želite ispuniti i mentalno tražiti od Univerzuma da stoji u tom uglu. Osim toga, potrebno je da izgovorite želju na odgovarajući način. Tako, na primer, ako želite da poboljšate svoje zdravlje, sakupite na ovom mestu sve simbole i talismane koje, na ovaj ili onaj način, povezujete sa zdravljem. Takođe, može biti sve vrste slika ili isečaka iz časopisa koji prikazuju atraktivne ljude, pravu hranu i slično. Međutim, ako je vaš cilj da privučete finansije u svoj život, onda bi trebalo da ovde postavite sve ono što Feng shui smatra novčanim simbolima – drvo novca, bambus ili neku vrstu kristala.

Sanjajući o materijalnom blagostanju, verovatno zamišljate neke atribute bogatog života. Stoga se i njihova slika ili simboli koji ih personificiraju mogu staviti i ovde. Ako želite da idete u udaljenu zemlju, još je lakše aktivirati ugao moći. Da biste to uradili, dovoljno je da ovde zakačite mapu sa rutom, kao i da priložite slike na zidu sa mestima gde želite da idete. Na isti način, mora se postupati sa drugim željama. 

Kada zamišljate želju u svom uglu ne bi trebalo odmah da izgovorite nekoliko različitih želja. Čak i ako pitate za bilo koje dve stvari, to već može oslabiti energiju usmerenu na njihovu implementaciju i stoga nijedna od njih neće biti u potpunosti realizovana. Zato se fokusirajte na jednu stvar i sačekajte realizaciju. Čim se to desi, uvek možete zamisliti nešto drugo.     

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading