Ova BILJKA ima jaku energiju, a donosi NOVAC i SREĆU: Stavite je na OVO mesto za PROSPERITET, bitno je i koliko stabljika imate

Vesti 24.05.2022 21:00 0

Kako da uz pomoć bambusa privučete sreću, novac i uspeh? Feng šui otkriva gde treba da stavite ovo cveće.

Zalivanje

Shutterstock

Bambus je izuzetno dekorativna biljka, ali i popularna u feng šuiju. Jedinstven je, lep i savršen za svaki dom, ali u sebi nodi i moćnu simboliku koja može uticati na energiju u vašem prostoru.

Bambus je jaka biljka i raste veoma brzo, uspravno i deluje čvrsto. Njegova stabljika je šuplja, što predstavlja otvoreno, ponizno srce. Za potrebe feng šuija, najbolje je tražiti ravne, uspravne stabljike bambusa. Stabljike koje se uvijaju nisu toliko korisne u podržavanju uspravnog rasta i umesto toga mogu da simbolizuju vrteću ili spiralnu energiju.

Simbolizuju sreću i dugovečnost, a ova biljka je povezana sa svih 5 elemenata, što je čini jednom od vodećih biljaka za privlačenje i napredak u feng šuiju. Drvo - same biljke, Zemlja - kamenje koje se koristi za rast biljaka, Voda - voda sa kojom rastu biljke, Vatra - predstavljena crvenom trakom koja se često vezuje za njih (iako preporučujem da je vežete za vazu), Metal - staklena posuda u kojoj držite bambus. Ako je to keramička posuda, treba da sadrži nešto metalno ako se koristi, kao što je novčić ili figurica.

Gde da stavite bambus u domu kako bi on delovao? Ova biljka takođe privlači bogatstvo i izobilje. Da biste privukli više prosperiteta, stavite tri ili devet stabljika srećnog bambusa u ugao bogatstva ili u radnoj sobi. Da biste pronašli ugao bogatstva, stanite na prednji ulaz svog doma ili sobe i locirajte krajnji levi ugao. Postavite svoj srećni bambus ovde sa namerom da nastavite rast i širenje vaših finansija.

bambus

Shutterstock

 

Postavljanje srećnog bambusa u ugao odnosa (Kun) može pomoći u podršci vašoj nameri da uspostavite harmoničan odnos između vas i vašeg sadašnjeg ili budućeg partnera. Da biste pronašli oblast odnosa u vašem domu, stanite na ulazna vrata okrenuta ka unutra i locirajte krajnji desni ugao svog doma. Takođe, možete pronaći oblast odnosa u vašoj spavaćoj sobi tako što ćete stajati na vratima spavaće sobe i locirati krajnji desni ugao sobe. Postavite vazu sa vodom u ovo područje sa dve stabljike srećnog bambusa: jedna koja predstavlja vas, a druga vašeg partnera. Najbolje je ako su dve stabljike slične veličine, što simbolizuje uravnotežen odnos između vas i partnera.

Srećni bambus je povezan sa elementom drveta, koji predstavlja rast, nove početke i porodičnu harmoniju. Pokušajte da stavite bambus blizu ulaza u svoj dom da biste uneli bilo koji od ovih aspekata u svoj život. Ulazak u vaš dom je način na koji energija dolazi u vaš život, tako da je ovo sjajno područje za aktiviranje lepih vibracija bambusom.

U feng šuiju, vaš sto predstavlja vašu karijeru, posao i vaš životni put. Ako vam je potreban veći rast u vašem poslu, srećan bambus na vašem stolu može vam pomoći da inspirišete rast i proširenje u vašoj karijeri.

Kako će bambus reagovati i na energiju u vašem domu i šta može privuću, zavisi i od broja bambusa koje imati u domu:

  • Dve stabljike predstavljaju ljubav.
  • Tri stabljike predstavljaju Fu (sreću), Lu (bogatstvo) i Soh (dug život).
  • Pet stabljika predstavlja oblasti života koje utiču na bogatstvo.
  • Šest stabljika predstavlja sreću i bogatstvo.
  • Sedam stabljika predstavlja dobro zdravlje.
  • Osam stabljika predstavlja rast.
  • Devet stabljika predstavlja veliku sreću.
  • Deset stabljika predstavlja savršenstvo.
  • Dvadeset i jedna stabljika predstavlja moćan blagoslov.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading