Ubedljivo najbolji TRIK za zalivanje CVEĆA: Nikada više nećete BRINUTI da li ima dovoljno VODE!

Vesti 26.05.2022 09:46 0

Čest problem leti je briga o tome ko će vam zalivati biljke dok ste na odmoru, ali i za to postoji rešenje

Ubedljivo najbolji TRIK za zalivanje CVEĆA: Nikada više nećete BRINUTI da li ima dovoljno VODE!

Shutterstock

Počinju praznici i godišnji odmori kada će mnogi otputovati negde i neće moći da zalivaju i neguju biljke, pa je jedna Tiktokerka podelila genijalnu ideju kako da ih zalivate dok ste na odmoru, ne tražeći nikoga da uradi to za vas s vremena na vreme.

Kako piše Metro, ​​Džastin Šenon otkrila je svojim pratiocima jednostavan trik za koji su vam potrebni traka i lonac vode. U videu je pokazala kako da napuni saksiju vodom i otkine komad pamučne makrame špage za svaku svoju biljku; pa se jedan kraj kanapa stavi u posudu sa vodom koja mora da bude viša od biljaka, a drugi zakopa duboko u zemlju.

Napravila ga je za svaku biljku tako što ih je sve stavila oko posude sa vodom i na svaku stavila kanap; pa je dozvolila svojim biljkama da „sisaju” vodu preko povodca kao da „piju na slamčicu”.

Po povratku sa 12-dnevnog odmora, devojka je snimila još jedan snimak na kome je pokazala da je lonac vode dočeka gotovo prazan. - Srećan sam što mogu da kažem da biljke dobro izgledaju i uspevaju! – rekla je ona na snimku.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading