Da li znate gde na svetu ŽENE imaju najveće, a gde najmanje prirodne GRUDI? Proverite koje mesto su zauzele SRPKINJE!

Vesti 27.05.2022 19:47 1

Ovo je drugi napravljena studija na ovu temu, a obe su imale skro iste rezultate

Da li znate gde na svetu ŽENE imaju najveće, a gde najmanje prirodne GRUDI? Proverite koje mesto su zauzele SRPKINJE!

Pexels

Naime, obe su  pokazale da Amerikanke imaju najveće grudi; dok su najmanje 2016. imale Filipinke, a sada su to žene iz Švajcarske.

Prema podacima "World Population Review-a" najveće grudi imaju Amerikanke koje u proseku 

nose C korpe, a slede Venecuelanke, Kolumbijke i Šveđanke, koje su negde između B i C. Ovo je drugi put da se radi studija na ovu temu. , nakon prve objavljene 2016. godine u "The Journal of Female Health Sciences", a čiji su rezultati takođe pokazali da vlasnice najvećih grudi žive u Sjedinjenim Državama.

I sada i pre šest godina, istraživači su analizirali podatke o veličini grudi od skoro 400.000 žena iz 108 zemalja širom sveta, a studija jeu oba slučaja  osmišljena  da pomogne u vođenju marketinga modne industrije, kao i rastuće industrije estetske hirurgije.

I dok Amerikanke imaju najveće grudi (opet); titula najmanjih grudi pripala je Švajcarskoj, dok je 2016. pripala Filipincima. I jedne i druge  uglavnom nose grudnjake sa B korpe, a nešto veće grudi od njih imaju Holanđanke, Kanađanke i Gruzijke.

Srbija je inače,  s prosečnom veličinom korpe e AA-A i prosečnim indeksom telesne mase 25.7 zauzela 57. mesto. Ispred Srpkinja su Hrvatice, koje se nalaze na 20. mestu, zatim Bosanke na 23. mestu i Crnogorke koje su zaut+zele 33. mesto. 

Kako prenosi portal Healthline, prosečna veličina grudi drastično varira od zemlje do zemlje i važno je da su toga svesne mlade devojke iz celog sveta. Istraživanja su pokazala da često imaju mentalnih problema zbog iskrivljene slike o telu i niskog samopoštovanja, a mnoge od njih bi mogle da promene veličinu i oblik grudi.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Igor
27.05.2022 20:49

Pa Amerikanke su i najgojaznije pa im zato velike grudi.