Apsolutno dokazano: Sa OVAKVIM tipom muškarca žene ČEŠĆE doživljavaju VRHUNAC!

Vesti 27.05.2022 21:39 0

Nije u pitanju tehnika niti veličina "alata" već jedna fizička i naizgled nevažna osobina

Apsolutno dokazano: Sa OVAKVIM tipom muškarca žene ČEŠĆE doživljavaju VRHUNAC!

Shutterstock

Pored ove fizičke osobine, postoje dva psihološka razloga koja utiču na verovatnoću da će žena doživeti vrhunac

Mnogo je faktora koji utiču na to da li će žena doživeti orgazam ili ne – od osećaja opuštenosti u sopstvenom telu, ljubavnih veština partnera do veličine njegovog „alata”, ali postoje i drugi fizički atributi koji mogu predvideti da li će ona imaće „sreću” sa njim”.

Opsežno istraživanje zasnovano na heteroseksualnim ženama koje su u stabilnim vezama duže od šest meseci pokazalo je koji faktori ih povezuju sa većom verovatnoćom orgazma tokom seksa sa partnerom. Od psiholoških, dve su najvažnije - njegovo samopouzdanje i visina primanja.

Psiholozi to objašnjavaju kroz prizmu tzv alfa mužjak, pa žene tako nesvesno muškarce sa većim primanjima od sebe, ali i visokim samopouzdanjem, doživljavaju kao muževne i poželjne. Pored toga, orgazam je u snažnoj korelaciji sa tim koliko je muškarac fizički privlačan svojoj partnerki, a na njegovo veliko iznenađenje, sa jednim fizičkim atributom - širinom njegovih ramena. Ramena kao ključ seksualne moći? Iako zvuči pomalo bizarno, nije tako – objašnjavaju stručnjaci.


Naime, širina ramena je povezana sa višim nivoom testosterona i biološkom predispozicijom. Za one koji nisu rođeni sa genetskom predispozicijom za šira ramena, vežba je svakako dobra ideja, savetuju stručnjaci.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading